2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توی شهرهای دیگه گرونه.من خودم ساکن اصفهانم اماهمیشه داداشم ازباغ دوستاش میخره میفرسته واسم

آره ماهم میوه گرون می‌خریم استان گلستان سوال کردیم خرما چند اینجا سی چهل بود گفتن 90.100گفتیم اینجا اینقدر گفت انگور اونجا چند گفتیم ‌25گفت اینجا 5

خب بزنید خودتون مستقیم بفروشید دست دلال ها نرسهباسلام هم خوراکی خوب فروش داره

چندساله ت بازار شهر و ارسالم میکنم فروشان انلاین نبود ماشالله به آنلاین نمیرسه رطب شیشه ای رو هوا میزنن

آره ماهم میوه گرون می‌خریم استان گلستان سوال کردیم خرما چند اینجا سی چهل بود گفتن 90.100گفتیم اینجا ...

اره دقیقا مثلا گیلاس مامانم گرفت۴۰۰درصورتیکه من درجه یک میخرم ازاصفهان۸۰تازه اوایل فصل که نوبرانه س۸۰گرفتم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

خرما بم دلال ازمون ۷۰خرید وسط زمستون بود الان ۲۰۰میگن شده ک کشاورز خرما نداره همه دست دلال تاجره.دوست شوهرم تاجره صادر میکنه روسیه میگفت نمیگم چند میفزوشم سکته میکنی خخخ اینم عدالت خداجون ممنونیم ازت 

کلا خرما گرون شده

آره دیگه مثلا درآمد بابای من همون باغ هس اونم باید چیز گرون بخره خرما گرون میشه ک اونم بتونه چیزی بخره هرچند هرسال افت میزنه عین پارسال نصف بیشتر ثمر باغ بابام خراب شد بنده خدا 💔

اره دقیقا مثلا گیلاس مامانم گرفت۴۰۰درصورتیکه من درجه یک میخرم ازاصفهان۸۰تازه اوایل فصل که نوبرانه س۸ ...

اوهوم منم اواخر برج دو اصفهان بودم توت فرنگی و آلوچه درجه یک میخریدم قیمت اشغالی ک برازجون میخرم کیف میکردیم درصورتی ک توت فرنگی به این تمیزی نویی اصلا به ما نمیرسه نهایتا گلخونه ای بدمزه اون خوشمزه ها پلاسیده میرسه ما گرون می‌خریم همونم 

چندساله ت بازار شهر و ارسالم میکنم فروشان انلاین نبود ماشالله به آنلاین نمیرسه رطب شیشه ای رو هوا می ...

خداروشکر، پر برکت باشید ❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خرما بم دلال ازمون ۷۰خرید وسط زمستون بود الان ۲۰۰میگن شده ک کشاورز خرما نداره همه دست دلال تاجره.دوس ...

متاسفانه کلا باغدار چیزی دستش نمیگیره سود فقط دلال میگیره خرما تنها ن همه چیز به نفع دلاله 

اوهوم منم اواخر برج دو اصفهان بودم توت فرنگی و آلوچه درجه یک میخریدم قیمت اشغالی ک برازجون میخرم کیف ...

واقعا میفهمم چی میگی،خونه پدرم بندرعباسه اینقدر اینجا میوه ها بی مزه بودن وگرون که از پارسال تاحالا هروقت میام باخودم میوه سوغات میارم😂

زمستونها هم داداشم پرتقال ونارنگی ازباغ خودش میفرسته واسه من

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍