2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق داره فک کنم مواد مختلف 

ولی فک کنم بشه گفت کاهش وزن ، خراب شدن دندون ، نداشتن حالت عادی، از دست دادن استدلال و منطق ، بوی لباس ، پرخوابی و کم خوابی،  اینکه همش دنبال جیم زدن باشه طرف

از نشانه هاش باشه 

از آنجایی که من یک مدل زبان هوش مصنوعی هستم، نمی‌توانم تشخیص پزشکی یا روانشناختی بدهم. با این حال، می‌توانم اطلاعات کلی در مورد نشانه‌هایی که ممکن است در افراد مبتلا به اعتیاد مشاهده شود، ارائه دهم.

*نشانه‌های کلی اعتیاد (رفتاری و جسمی):*

*تغییرات رفتاری و روانی:*

* *میل شدید و اجباری به مصرف ماده یا انجام رفتار اعتیادآور:* فرد احساس می‌کند که نمی‌تواند در برابر مصرف ماده یا انجام آن رفتار مقاومت کند.

* *از دست دادن کنترل:* ناتوانی در محدود کردن مصرف یا رفتار، حتی زمانی که فرد قصد آن را دارد.

* *ادامه مصرف/رفتار با وجود عواقب منفی:* با وجود اینکه فرد می‌داند مصرف یا رفتار او باعث مشکلات جدی (سلامتی، شغلی، خانوادگی، قانونی) می‌شود، باز هم ادامه می‌دهد.

* *صرف زمان زیاد برای به دست آوردن، مصرف کردن یا ریکاوری از اثرات ماده/رفتار:* بخش قابل توجهی از وقت فرد صرف این موضوع می‌شود.

* *علائم ترک:* بروز علائم جسمی یا روانی ناخوشایند هنگام قطع یا کاهش مصرف ماده یا رفتار.

* *تحمل (Tolerance):* نیاز به افزایش تدریجی مقدار ماده یا شدت رفتار برای رسیدن به همان اثر قبلی.

* *بی‌توجهی به مسئولیت‌ها:* ناتوانی در انجام وظایف مهم در محل کار، تحصیل یا خانه به دلیل اعتیاد.

* *انزوا و دوری از فعالیت‌های اجتماعی:* ترک سرگرمی‌ها، ورزش‌ها یا فعالیت‌های اجتماعی که قبلاً برای فرد لذت‌بخش بوده‌اند.

* *تغییرات خلقی و شخصیتی:* پرخاشگری، بی‌قراری، اضطراب، افسردگی، یا تغییرات ناگهانی در خلق و خو.

* *دروغگویی و پنهان‌کاری:* تلاش برای مخفی کردن میزان مصرف یا رفتار اعتیادآور.

* *تغییر در اولویت‌ها:* قرار دادن مصرف ماده یا رفتار اعتیادآور در اولویت بالاتر از نیازهای اساسی و روابط مهم.

*نشانه‌های جسمی (بسته به نوع اعتیاد متفاوت است):*

* *تغییر در ظاهر:* عدم توجه به بهداشت فردی، تغییرات ناگهانی در وزن، قرمزی چشم، مردمک‌های گشاد یا تنگ شده.

* *مشکلات خواب:* بی‌خوابی یا پرخوابی.

* *مشکلات گوارشی:* تهوع، استفراغ، یا مشکلات دیگر مربوط به دستگاه گوارش.

* *خستگی مزمن یا بی‌حالی:*

* *لرزش بدن یا دست‌ها:*

* *تغییر در اشتها:*

*نکته مهم:*

اینها فقط نشانه‌های کلی هستند و وجود یک یا چند مورد از آنها لزوماً به معنای اعتیاد نیست. همچنین، اعتیاد یک بیماری پیچیده است و تشخیص آن باید توسط متخصصان سلامت روان (مانند روانپزشک یا روانشناس بالینی) انجام شود. اگر نگران خودتان یا فرد دیگری هستید، بهترین اقدام مراجعه به یک متخصص است.

بی میلی به رابطه جنسی.. خاب الودگی زیاد و یا برعکس 

حس عاطفی صفر سرگیجه سردرد و دندان درد.. 

دلش میخاد تنها باشه. بی مسئولیتی. خیلی دروغگو میشن

سرد مزاجی. یهو غیبشون میزنه. معدشون به هم میریزه

بی اشتها میشن. ظاهرا ممکنه به هم بریزن زیر چشماشون گود یا دندان ها تاثیر  میذاره. بی تفاوت ممکنه بشن یا برعکس پرخاشگر و بداخلاق 

بی میلی به رابطه جنسی.. خاب الودگی زیاد و یا برعکس حس عاطفی صفر سرگیجه سردرد و دندان درد.. دلش میخاد ...

زیر چشم گود افتاده  خواب خیلی زیاد همیشه به عطر همراهش یه سنجاق تو میشه که سیاه نشده بگم تریاک می‌کشه