2777
2789
عنوان

دلم باهاش صاف نمیشه

104 بازدید | 8 پست

هییییییییچ وقت یادم نمیره و دلم باهاش صاف نمیشه ازش چند ماه میگذره 

داشتم شام میخوردم که بحثم شد با مامانم 

بهم گفت تو چی هستی مثلا یدونه خواستگارم نداری سگ نگات نمیکنه 

اون لحظه بود که دلم به حال خودم سوخت غذا تو گلوم مثل سنگ بود نمیتونستم قورت بدم 

از اون موقع اس انگار مادری برام وجود نداره 

با اینکه بعدش  خودشو خوب جلوه میداد و گفت که اعصابمو به هم زده و..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حق داری ولی حتما دغدغه ی اونم هست که چرا باید دختر دسته  گلش خواستگار نداشته باشه

اگه وقتهای دیگه خوبه و محبت و اینا داره ببخشش و توی فکرش نرو 

سعی کن به خودت ترحم نکنی و از صحنه های احساسی فیلم بسازی توی ذهنت و های های واسه خودت گریه کنی،اشتباه منو نکن ،بخدا مطمئنم جوری دوست داره که باورت نشه چون گفتین بعدش خواسته از دلت دربیاره

عزیز دلم خودتو قوی کن بخدا که احساسی بودن فقط و فقط لطمه می زنه و من الان که ۳۶سالمه خیلی واضح اینو تجربه کردم که حتی زمین هم از انسان مظلوم خوشش نمیاد و همیشه باید قوی باشی 

فقط منم ک مهم نیس برم این حرفا؟

مامان منم زیاد میگه 

من 17 سالمه

وسط دعوا میگه دختر انقد بمونه خونه باباش ب وقتش شوهر نکنه میشه اینه دق ننش..بعد میخندم میگم وقتش کی بوده ک الان گذشته؟

یا میگه احمققق تو انقد عنی ک هیچکی تورو نمیگیره

یا من بعضی وقتا اسم ازدواج میارم میگه برو اگ خاستگار داری برو خدافظ

منم میگم ارع راس میگی صف کشیدن

بیخیال بابااااا وسط دعوا حلوا پخش نمیکنن ک

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

عزیز من مادره دیگه درسته که حرفشم بد و اشتباه بوده ولی شاید تو حالت روحی خوبی نبوده مامانامونم مثل ما بار اولشونه که زندگی میکنن ممکنه اشتباه کنن تو به دل نگیر هیچکس واسه آدم عین مامانش نمیشه