2777
2789

سلام دوستان عزیزم 🫶🏻🌼💖

شبت زیباتون بخیر و خوشی باشه و امیدوارم ازش نهایت لذت برده باشید

دوستان راستش میخواستم درمورد یک موضوعی با شما همفکری کنم من یه واحد آپارتمان مبله در غرب تهران دارم بعد کلا در طول سال خالیه هیچکس نمیره هروقت من برگردم شاید کلا در سال یک هفته هم اونجا نرم بعد به فکر اجاره دادنش هم نیستم که حالا دنبال اجاره باشم بنظرتون بدمش به یک زوج جوان که حالا فقط من برگشتم خونه رو خالی کنن برن جای دیگه من رفتم دوباره برگردن

حقیقتش این سری رفتم دیدم واقعا خونه خالی مونده داره خراب میشه..! چون کسی بهش نمیرسه گردگیری ، تمیزکاری حالا کسی هم بخوام بیارم باهاش میدم برادرم قرار داد سفت سخت ببنده چون برادرم وکیل هستش مشکل قانونی برام پیش نمیاد و همین جوری خواستم نظر شما رو بدونم چون الان پنج سال که پدرم دادش به من از اون موقع خالی هستش 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

اون بدبختا رو یک هفته میخوای دربدر کجا کنی؟!

احاره بده قشنگ خودت وقتی رفتی برو هتل

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این مشکل تفکری چهار سال پیش داشتم چون دو تا واحد گیلان دارم یک واحد ماسوله و یک واحد هم بیست دقیقخ فاصله داره با گیسوم و پنج دقیقه هم با دریا سه سال تخلیه بودن یکسال ماسوله دادم به یک زوجی ک سال اول سقف مشترک شون گفتم یکسال دست شما کامل در اختیارتون سال بعد تخلیه ک بدم یک زوج جوان دیگه گناه دارن سال بعدش دوماه به تخلیه مونده بود ک متاسفانه تا چندماه هی برو ماسوله بیا بخاطر مکافاتی ک ......بار اورده بودن خودم اهل بجنوردم  اهل گیلان هم اصلا نیستم  و هیچکس نمیشناسم اونجا ،اگ اطمینان ندارین آشنا هاتون معرفی نکردن به غریبه نسپرین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

منم این مشکل تفکری چهار سال پیش داشتم چون دو تا واحد گیلان دارم یک واحد ماسوله و یک واحد هم بیست دقی ...

مرسی عزیزم که تجربت بامن به اشتراک گذاشتی منم

اتفاقاً یک واحد در گیلان هم دارم که ولی اون اجاره هستش

مرسی عزیزم که تجربت بامن به اشتراک گذاشتی منماتفاقاً یک واحد در گیلان هم دارم که ولی اون اجاره هستش

خواهش زنده باشین تازه من یک آقا هستم مکافات اذیتش خوردم بعد شما خانم هستین خیلی اذیت داره از اون بابت کامل توضیح دادم واستون چون دوس ندارم کلا کسی آسیب وصدمه ای ببینه تجربه کردن هم همیشه نفس گیر واذیت داره گفتم کامل بگم بهتون از تجربه سخت در علم اگاهی باشین، منم دیگه جفت شون دادم مستاجر و شهریورهم سمت گیسوم تخلیه میخوره 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خواهش زنده باشین تازه من یک آقا هستم مکافات اذیتش خوردم بعد شما خانم هستین خیلی اذیت داره از اون باب ...

مرسی خیلی ممنون واقعا لطف کردید چون من ایران هم نیستم دردسرش زیاد

مرسی خیلی ممنون واقعا لطف کردید چون من ایران هم نیستم دردسرش زیاد

پس تخلیه بمونه راحتین 

خونه رسیدگی میخواد اگه بد دل نیستین بسپرین کسی که اوضاع خوبی ندارهباهاشون طی کنید هروقت اومدین ایران ...

اره دقیقا خونه صفر بود ولی خالی بودنش داره خرابش میکنه