2777
2789
عنوان

میخام فردا صبح ک بچه هام خوابن برم😭

2098 بازدید | 107 پست

من مادر فوت کرده خاهر و برادری ندارم 

پدربزرگ و مادربزرگم منو بزرگ کردن 

اوناهم پیر شدن 

من شهر غریب عروس شدم 

دوتا پسر 8و2ساله دارم 

شوهرم هرروز گور مادرمو و عزیزانمو فوش میده 

هرروز منو تحقیر میکنه 

تو یک اتاق کوچیک زندگی میکنیم ‌گاز نداریم 

داریم خونه میسازیم 

میگ ارزشت همینه 

شوهرم منو دوست نداره بارها با رفتاراش بهم ثابت کرده امروز گفت تو بی ارزشی رفتی تو ک.ونم دست از سر من برنمیداری و منم جوابشو دادم با کمربند کلی کتکم زد 

میخام جمع کنم برم شهرستان 

بچه هامو‌ نبرم 

خوابم نمیبره😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم بچه هاتم ببر باخودت

نه نبره ابجی

مرده بخاطر بچه هاش دنبال زنش می افته

مرد که نمیتونه بچه نگه داره به غلط کردن می افته

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

گفتم بچه هاتم ببر باخودت

نه اتفاقا بمونن شوهر بلکه سر عقل بیاد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بمیرم برای دلت

ادم بچه‌دار چقدر دست و پاش بسته میشه

بچه‌هات پیش کی می‌مونن؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بهترین کارو می‌کنی تو زندگی ای که قدرتو نمی‌دونن چرا باید بمونی خودتو داغون کنی

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.

نمیشه بچه هارو ببری اون طفلی ها آسیب میبینن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹