2777
2789
عنوان

گرافیک یا طراحی دوخت

60 بازدید | 13 پست

اونایی که هنرستانین یا خوندن بگن رشتشون چی بچده وراضی بودن؟

گرافیک خوبه یا طراحی دوخت

گرافیک احساس میکنم بازار کار نداره

ولی طراحی دوخت کارورزی تابستونا که میرن خوبه اگه خوششون بیاد شاید استخدامم بکنن 

تو فامیلامونم داریم کسی رو تولید و برند خودشوداشته باشه منو به عنوان طراح لباس ویا هرچی برداره

هم شرکت طراحی لباس میتونم برم هم مزون 

هم مزون فامیلمون 

ولی خیلی خیلی دودلم از هرکی میپرسم میگه گرافیک وخیلی برام سواله واقعا انقدر خوبه؟

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طراحی دوخت میخونم عالیه

چقدر عالی موفق باشه 

میتونم بپرسم سال چندمی 

راضی هستی یا پشیمون میشی بعضی مواقع 

اونایی که گرافیک خوندن چطور 

بنظرت کدوم بهتره

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
حالا من میخواستم بگم گرافیک

😅چرا؟

گرافیک خوندین؟

چقدر عالی موفق باشه میتونم بپرسم سال چندمی راضی هستی یا پشیمون میشی بعضی مواقع اونایی که گرافیک خوند ...

همشون سختی های خودشون دارن امسال میرم یازدهم ولی خیلی شیرینه اوایل یکم اذیت میشی ولی بعدش عاشق این رشته میشی بازم علاقت ببین

همشون سختی های خودشون دارن امسال میرم یازدهم ولی خیلی شیرینه اوایل یکم اذیت میشی ولی بعدش عاشق این ر ...

من دوتاشم علاقه دارم 

گرافیک چون کارای هنری و گواش وآبرنگ و مدادرنگی و ...

انجام دادم نمایشگاه های مختلف وسرتیفیکیت و...

اگه برم گرافیک از بقیه چندین مرحله جلو ترم 

ولی طراحی دوختم علاقه دارم بازار کارم نشد ویا جای به یه دلیلم نرفتم استخدام بشم باز واسه خودمو خانوادم میدوزم یه درآمد کوچیکیم میتونم باز داشته باشم 

خانوادم میگن تو بازار کارش کار نداشته باش نمی‌خوایم کار کنی هرچییییی دوست داری برو 

من میگم گرافیک باحاله هی تکنیک و چیزای مختلف کار میکنی و تکراری نیست همچیم داره و بیشتر این ۳سال بازیگوشی و...

ولی طراحی دوخت این ۳سال واقعا نظرم اینه جونمو بزارم پاش تمام تلاشمو ذهنمو بزارم که یاد بگیرم و درآخر یچیزی بلد باشم و ممکنه خیلی خیلی زیاد خوشگذرونی نداشته باشه ولی یه حرفه خوب یاد میگیرم

تجربیم اطلاعات ندارم ولی بنظرم برو رشته ای که میفهمی وارد بازار کار میشی همین طراحی دوخت که میگی من از تجربی خیلی پشیمونم برو دنبال علاقت افسردگی گرفتم زندگیم نابود شده درسم خیلی خوب بود حیلی میخوندم ولی کم اوردم موهام سفید شده عینکی شدم هزار تا مرض گرفتم

من دوتاشم علاقه دارم گرافیک چون کارای هنری و گواش وآبرنگ و مدادرنگی و ...انجام دادم نمایشگاه های مخت ...

ببین ذهنیت آدم قبل ورود به ی رشته کلا فرق می‌کنه واقعا باید صدت رو بذاری من عاشق رشتم بودم ولی یک جاهایی خراب کاری میشد اشکم در نیومد ی روزایی اینقدر سرپا وایمیسادیم مثلا از هفت صبح تا دو و نیم ما روز های تخصصی مدام سرپا بودیم ولی سختی هایی که داره می ارزه دل و بزن به دریا و برو چیزی که علاقه داری بش

کجا استخدام بشی؟؟

طراحی دوخت از فامیلامون تولیدی وبرند خودشو داره اونجا میتونم 

شرکتای طراحی و دوخت لباس میتونم 

مزون میتونم 

تجربیم اطلاعات ندارم ولی بنظرم برو رشته ای که میفهمی وارد بازار کار میشی همین طراحی دوخت که میگی من ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم متاسفم🥲🫂

امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیوفته 

تواین مسیر خیلی ها بهم طعنه زدن و مسخره کردن و گفتن هنرستان جای تنبلاس جای بدردنخوریه 

احمقا میرن و...

خانوادمم یه مدت گیر داده بودن و من مونده بودم بین هنرستان وانسانی 

حالا مامانم بحث گرافیکو آوردو ایندفعه واقعا گیرکردم

ببین ذهنیت آدم قبل ورود به ی رشته کلا فرق می‌کنه واقعا باید صدت رو بذاری من عاشق رشتم بودم ولی یک جا ...

چقدر جالب و قشنگ 

بنظرت کن تو کدوم بهتر وموفق تر هستم 

من مطمئنم تو گرافیک عالی میشم و نفر اول کلاس 

ولی طراحی دوخت هم آینده کاریمو از الان میدونم هم یچیزیه که تو زندگیم بدرد میخوره 

و بسته به جربزه ام داره اما گرافیک بیشتر انگار دهن پرکنه و خیلی درمورد بازار کارش نشنیدم