2777
2789
عنوان

دخملای جوون بیاید

95 بازدید | 12 پست

به شدت حس تنهایی دارم ۲۳ سالمه اصلا ازدواجی نبودم و نیستم یعنی ماهی یه خواستگار و بدون درنظر گرفتن یا صحبت کردن رد میکنم 

این روزا همش حس میکنم خیلیییی تنهام وقت رفتن تو رابطه رو ندارم چون درس میخونم چندماه دیگه کنکور دارم وقتم پره 

ولی این حسه اذیتم میکنه عاشق هم نشدم از بس کمالگرام و سخت پسند 

احساس میکنم اونیکه که من میخوام نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کمال گرامچه کنیم خواهر با هر قوزمیتی که نمیشه ازدواج کرد

من دیگ شورش و درآوردم خواستگارا خوب بودن چون سنم کم بود رد میکردم ولی الان ...

چجوری سرتون و گرم میکنید

اصلا فعلا قصد هم ندارم ولی این حسه شدیدبرا شما پیش نمیاد؟نمیدونمم به کی بگم

من ۱۹ ام فعلا میخام صاحب شغل شم بعد ۲۶ ۲۷ قبول میکنم هنوز توعم  وقت داری فک نکن دختر بری صاحب ی شغلی شی از خداشون باشه  بیان جلو

من ۱۹ ام فعلا میخام صاحب شغل شم بعد ۲۶ ۲۷ قبول میکنم هنوز توعم وقت داری فک نکن دختر بری صاحب ی شغلی ...

اون که الانم از خداشونه چیزی کم ندارم 

ولی فک میکنم باید به همه هدفام برسم 

حس تنهایی تضاد داره و اذیت کنندس 

چون تو رابطه هم نبودم 

من دیگ شورش و درآوردم خواستگارا خوب بودن چون سنم کم بود رد میکردم ولی الان ...چجوری سرتون و گرم میکن ...

من که درس میخونم و کار می‌کنم 

ولی هر خواستگاری اومده رو پول مون حساب باز کرده 

یارو منو ندیده ولی برگشته به معرف گفته شنیدم این خانم شاغله 

یسری هاشونم دروغگوی دو عالمن 

ادعا طبق طبق در باطن هیچی 

یه خواستگار داشتم میگفت من ۱۰ تا کتاب نوشتم ولی هیچکدوم رو چاپ نکردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آره بعد این خواستگارا کلا دیدم عوض شده به مردا به خاطر رفع تنهایی با هر تحفه ای ازدواج نکن

فکر کنم منظورم و هیچکس متوجه نشد 

نمیخوام ازدواج کنم فعلا

وقتش و هم ندارم 

ولی به شدت حس تنهایی دارم 

اینو چیکارش کنم