2777
2789

یادش بخیر یهو یادش افتادم اومد توتاپیکم گفت چه دعایی بخونم حاجت روا بشم گفتم ذکر یونسیه هرچندتا دلت میخواد انتظار داشتم روزی ۴۰تا بیشتر نخونه 

ولی روزی هزارتاااا خونده بود تا ۴۰ روز دقیقا فردای چهلش حاجت روا شد اومد تاپیک زد ازم تشکر کرد....

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا گفته بودن ذکر سنگینیه ، من ترسیدم نخوندم

بنظر منکه عالیه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

سلام

من یه مشکلی دارم مثل مشکل ۹ سال پیش شما ، که منو از غصه پیر کرده. موها و ابروهام رو سفید کرده...

به هر دری زدم باز نشده 

خیلی وقتا ناامیدم ولی هنوز دعا میکنم

شما الان منو شاید خوب درک کنی که چقدر دارم درد میکشم چقدر زندگی برام جهنم شده

ازت می‌خوام و خواهش میکنم برام دعا کنی 🥲 صدای تو برای خدا آشناست 

منم برای شما دعا میکنم

دعا کنین مشکلم حل شه ،برگرده . تقریباً دارم از غصه دق میکنم تو این دوماه من نصف شدم

برام دعا کن به یادم باش. اسمم مائده‌ست ، در حقم خواهری که دعا کن ...

گلم میشه بگی برای چربی سوزی چی خوبه؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
گلم میشه بگی برای چربی سوزی چی خوبه؟

رقص خیلییی تاثیر داره 

غذای کم کن 

حلقه بزن

رقص خیلییی تاثیر داره غذای کم کن حلقه بزن

سلام عزیزم،

من خیلی دوست دارم صورتم پر شه و لپ داشته باشم،ولی صورتم لاغره

خودمم خیلی بی اراده هستم،نمازمم خیلی وقته نمیخونم،دوست دارم بخونم ولی نمیخونم،تصمیم میگیرم یه ذکری رو بگم ولی نمیگم

پسرمم الان ۱۰ سالشه،اغلب ترشح بینیش خیلی زیاده، و همش فین داره

همش در حاله فین کردن طفلک،

میبرم دکتر دارو میده  دو هفته خوبه دوباره باز شروع میشه