اینکه آیا اختلاف نظر، بحث، دعوا و قهر توی زندگیتون هست یا همیشه مثل لیلی مجنونین؟ و اینکه حین دعوا عصبانیت شوهرتون چجوریه؟ مثلا سکوت میکنه، قهر میکنه، داد و بیداد، توهین و تحقیر، زنگ میزنه این ور اون ور گله و شکایت میکنه…؟؟؟ کلا تا چه حد وحشی میشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این چیزایی که شما میگی به ازدواج عاشقانه و غیر عاشقانه ربط نداره، به اخلاق ربط داره. من و همسرم اختلاف نظر و بحث ممکنه داشته باشیم، ولی بیاحترامی و قهر نه
حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
اره عاشقانه ازدواج کردیم هنوزم هستیم عزیزم دعوا و مشکل تو هرزندگی هست اینکه چطوری حلش کنی مهمه عزیزدلم. بالاخره ادم با پدرو مادر ک از گوشت و خونشونن دعوا میکنه چ برسه دو ادم جنس مخالف هم ک هرچقدم همو درک کنن از درک ی سری چیزا عاجزهستن همسرم ترجیح میده جفتمون ساکت باشیم و صحبتی نکنیم تا اروم بشیم و منطقی بحرفیم
اختلاف نظروکه همه باهم دارن منوشوهرم تاحالاباهم قهرنکردیم چون تابحثی پیش میادیکارمی کنه تموم شه اوایل تامیدیدعصبیم گریش میگرفت وبغلم می کردومن بهش کفتم ازگریه کردن خوشم نمیادالان تاببینه بحثمون میشه شروع می کنه شوخی کردن وایناتابحث تموم شه