2777
2789
عنوان

با ی پسره المانی چت کردم😂

382 بازدید | 28 پست

خیلی باحاله فکنم عاشقم شده

میگه بام ازدواج میکنی؟😔😂

یه روزه باش چت کردم😂

ولی واقن داشتم به این فکر میکردم ک ینی میشه یه روز واقن برم. خیلی دوس دارم مهاجرت کنم مخصوصا المان چن وقته داشتم بش فکر میکردم

ولی خب نه پول دارم نه هیچی

سال دیگه کنکور دارم تو ذهنم برنامه چیده بودم مثلا همینجا لیسانس بگیرم و حینش کار کنم پول جمع کنم بعد برا دکترا و فوق برم المان

ولی خب خیال پردازیه همش فععک نکنم حتی از شهر بزارن برم بیرون ننه بابام🫤

حالا یهو اینو دیدم خندم گرفت😂

بش بگم بیاد بگیردم بعدم با خودش ببردم کارم راحت شه😔😂

من فقط به سختی زبونشون فکر میکنم🤣

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

همه خارجیا همینو میگن 

هنوز به یارو نگفته بودم اسمم چیه میگفت ما چقدر تفاهم داریم:/

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه المانی بلدی

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

من با یک پسر المانی دو ساله دوستم انقدر خشکه که خدا میدونه مطمعن هستی راست میگه شاید هندی مصری هست ا ...

چه جوری دووم اورد دوستی ؟

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.