2777
2789
عنوان

احساس بدبختی دارم و خیلی نگرانم

187 بازدید | 22 پست

سلام خانوما به نظرتون این ماجرا برام دردسر میشه ؟

من و همسرم پنهانی از خانواده هامون ازدواج کردیم ( یعنی به جز پدر مادرامون و خواهر برادر من کسی از این ماجرا خبر نداره ) این تصمیم بنا به دلایلی گرفته شد که قبلا گفتم ( فوت عمه ناتنی هفتاد ساله و چمیدونم هزار جور داستان دیگه که باعث شد من کوتاه بیام و بدون هیچی برم سرخونه زندگیم تا سال عمه اشون بگذره و بعد اون موقع جشن بگیریم .

حالا من و همسرم یه سفر باهم رفتیم و این در حالی بود که همسرم همچنان منو همراه خودش برای سفر کاری برده بود . حالا ما امروز صبح زود تصمیم گرفتیم بریم یه دوری بزنیم تا خلوته و اینا / در اتاق هتلو که باز کردیم همزمان با ما عمم و شوهر عمه ام از اتاقشون اومدن بیرون و من و همسرم پشت سرم اومد . بعد من شوک شده بودم چون بسیار قوم پدری بنا به دلایل گوناگون از جمله یه دلیل نامعلوم که خودم هم نمیدونم چی بود از من بدشون میومد با اینکه مامانم همیشه سرکار بود و من رو عمه هام و مادربزرگم بزرگ کرده بودن اما اصلا از من خوششون نمیومد و با من وحشتناک لج میکردن دلایل دیگه هم میتونه رد کردن دوتا از پسر عمه های گرام و شرکت نکردن تو مراسم عروسیا و ... و  بهم زدن نامزدیم بوده باشه که از نظر اونا ننگ جبران ناپذیری بود . بعد من تو اون لحظه اصلا ذهنم کار نمیکرد که چی باید بگم به هر حال سلام و احوال پرسی کردیم بحث معرفی که پیش اومد همسرم پرید وسط گفت که کارفرمامه ( دروغم نبود البته) و برای یه کاری ازم خواسته بود برم ببینمش ... حالا ساعت چند بود ۷/۱۵ صبح جمعه و عمه ام و شوهرم عمه ام یه جور بهمون نگاه میکردن که اره خر خودتونید ... حالا این عمه ام به علاوه اون یکی عمم که ۶ ساله با ما قطع رابطه اس با بابام تماس گرفتن از صبح به بهونه های مختلف ...

اینا به شدت آدمای حرف در بیاری هستن و قشنگ واست یه دردسر خوشگل درست میکنن . نمیدونم من بدبینم یا نه ولی به نظرتون دردسر میشه برام ؟ 

مگه قتل کردین

حتی اگه دوست پسرتم بود و خانواده ها در جریان نبودن نباید اینقدر استرس بگیری چون به اونا ربطی نداره و شخصیت فضول خودشون نشون میدن 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه دردسری ، آدمای تاثیرگذار زندگی تون از ازدواج خبر دارن ، تازه سال به سالم نمیبینیشون اصلا حرف در ب ...

چرا دیگه  پخشش میکنن که با مرد غریبه رفتم سفر حالا من هی بزنم تو سرم بگم طرف شوهرمه بعد ما اصلا نمیخواستیم کسی بدونه و خانواده پدری من فوق العاده افراد مذهبی هستن زیر بار نمیرن که 

مهم خانوادته ک میدونه .چ دردسری ...برن هر غلطی خواستن بکنن ...اگ حرفی بزنن شمام حرمت نگه ندارین  ی جشن کوچک بگیرین ..بهشونم بگید باعثش خودتون هستید

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

مگه قتل کردینحتی اگه دوست پسرتم بود و خانواده ها در جریان نبودن نباید اینقدر استرس بگیری چون به اونا ...

اینکه کسی نفهمه تا موقع جشن شرط بابام و من بود  نباید اینا چیزی میفهمیدن

چرا دیگه پخشش میکنن که با مرد غریبه رفتم سفر حالا من هی بزنم تو سرم بگم طرف شوهرمه بعد ما اصلا نمیخ ...

پخشش ام کنن ، فقط مصیبت برای خودشون درست کردن

نه آب و نون شما رو میدن ، نه محتاجید به خوب بودن تو چشمشون

پدرت اطلاع داره ، تموم شد دیگه

ولی دم اون عمت که ۶ ساله قطع رابطه این و از فضولی داره سکته میکنه که به بابلت زنگ زده گرم 🤣🤣🤣

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
مهم خانوادته ک میدونه .چ دردسری ...برن هر غلطی خواستن بکنن ...اگ حرفی بزنن شمام حرمت نگه ندارین ی ج ...

اخه اینا همینطوری حرف زیاد پشت سر من میزنن یعنی کلا منو یه دختر بد میدونن در این حد که زن عموم یه تایمی نمیذاشت دخترش اصلا تو مهمونیایی که من هستم بیاد منم کلا قطع ارتباط بودم باهاشوم بعد بهم خوردن نامزدیم

این نادره که شما بری سفر دقیقا خانواده عمه ات هم همزمان تو همون سفر اون شهر و تو همون هتل باشن یک در ...

درسته اما شهر کوچیکیه شاید دوتا هتل بیشتر نداشته باشع

اخه اینا همینطوری حرف زیاد پشت سر من میزنن یعنی کلا منو یه دختر بد میدونن در این حد که زن عموم یه تا ...

نظر اونا اصلا مهم نیس .خدا خودش میدونه تو چجور ادمی هستی .....الهییی ک سر عزیزشون بیاد تا درکت کنن ...نگران هیچی نباش وقتی نامزد و خانوادتت پشتت هستن ...هرچقدم حرف باشه بعد ازدواجت تمومه میشه دهنشون بسته میشه 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭