2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم ادم پایه ایی نیست بزرگ تر و هیجان امیز ترین کار. مشترکمون این بود که یک شب با من تخمه ژاپنی شکست😐😐😐

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

شوهر که نه 

ولی با پارتنر سابقم میرفتیم میشستیم لب پشتبوم خیلی ارامش داشت در عین حالم خطرناک بود 

یه بارم منو برد موتور سواری بلد نبود خوردیم زمین دستم شکست 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

میریم تو آنتیک فروشی ها و فروشنده ها رو سرکار میذاریم

۲۰ ساله اینکارو می کنیم😂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

شب ساعت ۱۲ رفتیم بیرون.کلی برف باریده بودو هوا سرد منم لباس نازک و شلوار گشاد. قدم میزدیم هم سرمو میکرد تو برف هم کتشو داد بهم سم نبود ولی به نظرم همچین کاری یه کوچولو ناعاقلانه‌س😂😂

. کاربری دست دونفره.

پس چرامن خاطره سمی ندارم؟

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔