2777
2789

غیر ممکنه کسی که خوب و مفید خونده باشه رشته ای که میخواد رو نیاره من خوب خوندم همون سال اولم قبول شدم

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی و دیدید اینطور؟

دوست خواهرم به شدت پرتلاش بود و با پشتکار درس میخوند ولی موفق نشد همه میگن هوش و پول داشتن تاثیری نداره ولی واقعا داره خواهر من خودش بچه سمپاد بود نصف دوستش درس نمیخوند ولی نتیجه خیلی بهتری از دوستش گرفت

اره چهارساله داره کنکور میده عزیرم منم چهارسال کنکور دادم خودش که مستقیم نوشته چرا اینطوری با تعجب م ...

شما لحن من و شنیدی؟؟؟؟؟😐چرا خوشتون میاد از جنجال درست کردن؟؟؟؟

اگه پیام اولش و میخوندی میدیدی که نوشته پشت کنکوری برای اولین بار

بخاطر این جمله اش من نفهمیدم

دوست خواهرم به شدت پرتلاش بود و با پشتکار درس میخوند ولی موفق نشد همه میگن هوش و پول داشتن تاثیری ند ...

صددرصدتاثیرداره پایه درسی خیلی مهمه توتجربی  بعدپول امکانات خانواده حامی 

این کاربری تعلیق داعم...

میشه عوامل موفقیتت و بگی؟؟؟و اینکه رشته ات جی بوده؟

من انسانیم

عوامل موفقیت که اراده خیلی مهمه

گوشی هم دست مامان بزرگم بود اون مدت

درس میخوندم تست میزدم همین

البته سال اولمه امسال

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.