2777
2789
عنوان

در چه حالید چرا هنوز نخوابیدین⁉️🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 18803 بازدید | 488 پست
با شوهرم دعوام شده وسواس تمیزی داره

مامان منم همینه💔

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

دقیقا بخدا اگه خدا بخواد دیگه با دوستم رابطه ایی ندارم

متوجه صبحتم شدین ؟ 

شمارع های ناشناس رو بلاک کن تا اگه سیم کارت جدیدی هم خرید از اولش بلاک باشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مرض دارم ایستگاه کنم من بااین دوستم ۱۵ساله رفتو آمد دارم حتی مادرامونم دوستن این وسط خون راه م ...

عزیزم درسته ولی اصلا ارزششو نداشت باید خیلی وقت پیش قطع ارتباط میکردین

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

اعصابم خورده 😞شوهر دوستم بهم پیام میده هرچی ام بلاک میکنم فایده نداره یا سیم‌کارت میخره باز با با گ ...

چرا به شوهرت نمیگی  قطع رابطه کن صد درصد بیچاره دوستت چ شوهر پدر سگی داره

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
پول ندارم خونم پرده ندارم دنبال یه راه آسون و کم هزینه ام که بتونم پرده بگیرم از دست افتاب پسایلم خ ...

پرده ی ارزون هم نمیتونی بگیری عزیزم؟

یه مدت کاغذ بچسبون به دیوار

میکرو میگن یه هفته بگذره قشنگ میشه

کج زده نامتقارنن یکیش هلال شده یکی صاف

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
عزیزم درسته ولی اصلا ارزششو نداشت باید خیلی وقت پیش قطع ارتباط میکردین

کلا دوماهه باهم رفتو آمد پیدا کردیم که این از همون روز اول خودشو نشون نداد بعداز چندین بار دیدار شروع کرد حرف زدن که خدا شاهده من هیچ جلف بازی در نیاوردم براش که به خودش همچین اجازه ایی بده

برنامه اسمش چیه میشه بگین

فکر کنم روی تمام گوشی ها باشه یک سرچ کن راستش من از گوشی سر در نمیارم 

توی بلک لیست چند تا گزینه باید باشه یکیش بلاک شماره های ناشناس

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
متاهلم عزیزم

ای وااای خیلی سخت ک ...خیلی مراقب باش اجیییی خیلییییی ..با خانوادتت نمیتونی در میون بزاری ..؟اگ میتونی ازش یکم مدرک جم کن یروزی بدرد میخوره ..

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

زن خودش کم خوشگل نیست دومتر قدشه فقط من نصف دوستمم عزیزم

ابن حرفو نزن عزیزم بعدشم مگه زن دومتری قشنگه؟

عزیزم مرض دارم ایستگاه کنم من بااین دوستم ۱۵ساله رفتو آمد دارم حتی مادرامونم دوستن این وسط خون راه م ...

خیلی عجیبه آخه چطورجرات میکنن اینکاروبکنن؟

چقدطرف لجن وبی آبروئه

به یه آدم امین ومورداعتمادبگو تاطرف روتهدیدکنن حتمامشاوره بگیر حتمابگوچون موضوع مهمی هست 

به همسرت هم میتونی بگی ازطریق دوستت فهمیدی همسرش خیانتکارو هیزو...هست وبهش حس خوبی نداری ویه جوری بهش بفهمون تاهمسرت هرجوری شده دکمه ی طرف روبزنه