2777
2789
عنوان

نامزدم هر وقت بیرونم

229 بازدید | 23 پست

هنوز عقد نیستیم، ماه دیگه عقدمونه.

هر وقت بیرونم یا میخوام جایی برم، میگه پولی چیزی لازم نداری؟ تعارف نکنیا...منم هر بار تشکر میکنم و میگم نه ممنون.

آیا جوابی که میدم درسته؟! 

شماره کارتم رو داره من ترجیح میدم تعارف نکنه و بدون اینکه ازم بپرسه خودش اگه خواست به حسابم پول واریز کنه😐 ولی وقتی فقط میپرسه پول لازم نداری یا کم و کاستی اگه بود بگو، خب من روم نمیشه بگم، طبیعیه که روم نمیشه؟! 

واکنش درست چیه؟ میشه لطفا راهنماییم کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا میخواست پول بهت بده میداد از تو که نمیپرسیدداره تعارف میزنه

آره دقیقا، انگار فقط داره تعارف میزنه. به نظرت بعد از عقد خودش متوجه میشه؟ یا اونموقع باید بهش بگم؟ نکنه اونموقع هم فقط تعارف کنه🤣

فعلا نخواه بعد عقد. اگر ریختش که هیچی و اگرنه بگو فلان چیز میخام

من خودم تاحالا درخواست پول نکردم، اون خودش تعارف میزنه منم هر بار گفتم نه لازم ندارم و تشکر کردم، کارم درست بوده؟! یه وقت بعد از عقد هم فقط تعارف نزنه؟!🤣

البته تاحالا ازش درخواست خرید چند تا چیز رو کردم.

من نامزد عقدیمم بهم پول نمیده بااینکه وظیفشع ولی شما بنظرم نباید الان انتظار داشته باشید بعد از عقد ...

انتظار ندارم. فقط میترسم بعد از عقد هم فقط تعارف کنه

بعد عقد روتون بهم باز تر میشه بعد خودتم می تونی بگی می خام فلان چیزو بخرم ...او خودشم می دونه زنش شد ...

اگه متوجه نشد چی؟🥲

ما تاحالا راجع به خرج کردن و این چیزا به طور مستقیم حرف نزدیم. اصلا خسیس نیست ولی خب من دلم میخواد بعد از عقد برام پول واریز کنه