2777
2789

من همیشه فکر میکردم خانواده ام خیلی سنتی هستن تا اینکه پامو گذاشتم نی نی سایت و یه عده تاپ و شورتک پوشیدن جلوی پدر یا برادر رو عیب دونستن

من برادر ندارم پدرمم سن بالا هستن ولی وقتی تو خونه تاپ یا شورتک میپوشم مامانم بهم چیزی نمیگه واقعا زور داره تو این گرما همه لباس راحتی بپوشن بعد من آنقدر اذیت بشم تنها وقتی پوشمم به تبشرت و شلوار تغییر میکنه که دامادهامون هم بیان خونمون 😂😂😂

خیلی زور داره آدم تو خونه خودش هم راحت نپوشه

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

اینجا سرزمینه عجایبه 

بعضیا نمیدونم اسمشو حیا میذارن یا چی ولی فکر میکنن ممکنه پدر با برادرشون با دیدن اینا غریضشون فعال شه 

یعنی بین مرد ها و حیوان ها تفاوتی نمیبینن

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم خجالت میکشم

خجالت فرق میکنه 

کلی تاپیک تو این موضوع زدن و خیلیا مدافع بودن که فقط ادمای بی حیا کنار باباشون شلوارک میپوشن!

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

خوشبحالت واقن من تا ۱٠ ۱۲ سالگی اینا تاحالا تیشرت نپوشیده بودم همیشه استین بلند و تازه تو خونه هم روسری میپوشیدم زیرشم محکم گره میکردم که بابام یا داداشم موهامو نبینن😐🙂شاید فمر کنید شوخی میکنم ولی کاملا جدیم

اینجا سرزمینه عجایبه بعضیا نمیدونم اسمشو حیا میذارن یا چی ولی فکر میکنن ممکنه پدر با برادرشون با دید ...

بخدا برام عجیبه میگم تو کشورای دیگه طرف با بیکینی جلو غریبه میره لب ساحل هیچکس بهش نگاه نمیکنه اونوقت اینجا نباید اینطور بپوشی 😑

من جلو برادرای همسرمم تاپ و شلوارک پایین زانو میپوشم البته تاپمم بندش پهنه ازین باریکا نیس جلو پدرهم ...

شلوارک پایین زانو ک اوکیه منم ندارم وگرنه میپوشیدم 

خجالت فرق میکنه کلی تاپیک تو این موضوع زدن و خیلیا مدافع بودن که فقط ادمای بی حیا کنار باباشون شلوار ...

من خودم آدمی هستم ک  تو حجابم بسیار سختگیرم اینجور نیستم و اینجور نمیگم😐

اره اگه بیرون برا مردا بیرون اینجور تیپی زدی میشه بی حیایی میشه  نه پدر خود آدم 

ولی زشته جلو پدر خود آدم اینجور تیپی من حس معذب بودن میگیرم اینجوری باشم جلوش

خوشبحالت واقن من تا ۱٠ ۱۲ سالگی اینا تاحالا تیشرت نپوشیده بودم همیشه استین بلند و تازه تو خونه هم رو ...

چه اشکالی داشت حالا ک حتما نباید با تاپ شلوارک باشی 

نگذشت؟هرچی خودت راحت تر بودی دیگه

من خودم آدمی هستم ک تو حجابم بسیار سختگیرم اینجور نیستم و اینجور نمیگم😐اره اگه بیرون برا مردا بیرو ...

خب شما صرفا معذبی و به خاطر این حست اینطور نمیپوشی ولی اینکه آدم سوا از هر نوع پوششی رو پوشش بقیه عیب بذاره واقعا جالب نیست