2777
2789
عنوان

به شدت نیاز به همفکری دارم دوستان

37 بازدید | 3 پست

فردا تولدمه ولی شرایط مالی رو فعلا ندارم خانواده ام رو دعوت کنم بعد تولد پسرم هم خرداد بود که مادر شوهرم فوت شد واسه اونم نگرفتیم تولد  همسرم گفت آن شاالله سربرج برای دوتاتون تولد میگیرم مهمانها هم فقط خانواده خودم هستن درحد ۱۱نفر حالا فردامادرم میخواد واسمون دلمه درست کنه چون پادردداره من و خواهرم و عروسمون میخوایم بریم کمکش حالا به نظر شما چکار کنم یه شیرینی بخرم یا سالاد الویه درست کنم یا خودم خونه کیک درست کنم ببرم فعلا واسه فردا حالا شام تولدم هم سربرج میدم حالا دوستان چه پیشنهادی دارید؟؟؟؟

برای شادی روح پدرم صلوات😭
فقط کیک بزرگ و شمع.تولدت هزاران بار مبارک عزیزم🌹🫂🥳👑❤️🥰😘🌟😍👛👠💄👗

مرسی عزیزم ممنون از محبتتون،😘 چون پسرم تولد براش نگرفتیم میگه مامان من کیک تولد میخوام پس واسه شام که میخوام آن شاالله دعوت کنم کیک دوباره سفارش بدم

برای شادی روح پدرم صلوات😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ممنون از محبتتون،😘 چون پسرم تولد براش نگرفتیم میگه مامان من کیک تولد میخوام پس واسه شام ...

عزیزم به سلامتی.دیگه به پسرت بگو چون شرایط اینطور پیش رفت.تولد دو تامون با هم شد.میتونی دو کیک کوچک بگیری.یه ماشین شارژی هم برای پسرت بگیر و سوپرایزش کن.چون بچه ها صبرشون کمه.دیگه قضیه لوس میشه بعدا هم کیک بگیری.بازم مشورت بگیر با آقاتون.🌹