2777
2789
عنوان

سیزده صفر❗

262 بازدید | 22 پست

سلام خانوما پارسال ۱۳صفر چیکار کردین ؟

امسال بهش رسیدین؟

من یه خودکار گرفتم برای کارم شاغل شدم

یه دفترچه گرفتم برای دانشگاهم اونم شد

شما کاری بوده که حتی فراتر از انتظارتون بود ولی شد؟

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری هم کار میکنی هم دانشگاه میری؟

به سختییی

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

ما دو سال پیش آینه خریدیم برای خونه نشد

برای خونه دار شدن ۶ تا شنبه خونتون روضه حضرت مسلم بگیرید 

و شنبه هفتم رو نگه دارید خونه دار که شدید اونجا برگزار کنید 

یه روضه با اعتقاد ولو مختصر 

نماز چهارشنبه های امام جواد علیه السلام رو هم بخونید 

تو نت سرچ کنید از آقای صراف فیلمش هست