2777
2789
عنوان

در مقابل این رفتارشوهرم چیکارکنم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 37 پست
دقیقا شوهر منم بهمن ماهیهاصلا براش مهم نیس خیلی ریلکسه برخلاف من

آفرین به خودم چه خوب تشخیص دادم که شوهرتون بهمن ماهی هست ، شما متولد چه ماهی هستین ؟

مردهای بهمن ریلکس و بیخیال میشن باید مثل خودش رفتار کنی ، بهش اهمیت نده ، خودش درست میشه بالاخره به خاطر رابطه هم شده سراغت رو میگیره دیگه ، در مقابل مردهای بهمنی خیلی باید صبور باشی که در آخرش بیاد منتت رو بکشه ، شوهر من بعد یک هفته میاد منت کشی ، من اصلا بهش اهمیت نمی‌دم ، عزیزم باید از ته دل اهمیت ندی ، نه اینکه بخوای فیلم بازی کنی ، اونوقت عذاب می‌کشی ، من موقع قهر یه قرص اعصاب ملایم میخورم که اصلا نرم سراغش

خیلی جاها فقط چون دیدنمون محدوده یه شهر دیگسپیش قدم میشم برای حرف زدم و همین باعث آسودگیاون شده ما خ ...

عزیزم دقیقا

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چیزی نگم ینی ؟

دلیل دعواتون الان همون پیامس دیگه. یکم اینجا باید سیاست می‌داشتی زیر اون تگ کردنه می‌نوشتم فکر نکنم و خنده میفرستادی 

مردا یک بچه درون دارن گاهی بدون فکر کردن بدون هیچی کاری میکننن که از نظر خودشون خنده داره 

حالا به مرور زمان درست میشن همون لحظه وقتی اومد دیدیش باید یک کلمه میگفتی کارت درست نبود حالا به شوخی تو جمع خانوادگی همین 

الآنم بیدار نکن و کشش نده اون فهمیده که ناراحتی  از کارش بنظرم برای رابطتونم که شده صبح انگار ن انگار اتفاقی افتاده پاشو بدرقش کن. یا صبحانه براش حاضر کن 

خودم آبانی امجواب میده واقعا؟اهمیت ندم بگیرم بخوابم؟

آره بابا بگیر بخواب ، اصلا بهش اهمیت نده و رو هم نده ، ببین چند روز سراغت رو نمیگیره دیگه نهایت بعد یک هفته تا ده روز سراغت رو میگیره ، اون موقع حرفات رو میگی ، ببین با مرد زمانی باید حرف بزنی که گوش شنوا داشته باشن 

آفرین به خودم چه خوب تشخیص دادم که شوهرتون بهمن ماهی هست ، شما متولد چه ماهی هستین ؟مردهای بهمن ریلک ...

متأسفانه کسی که من دوسش دارم هم بهمن ماهیه( اون خودش خبر نداره البته)  و بلاتکلیفی توی تک تک رفتاراش موج میزنه؛ بیخیال و ریلکس🤦🏻‍♀️

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂