2777
2789
عنوان

در مقابل این رفتارشوهرم چیکارکنم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 37 پست
الان چیکارکنم بنظرتون یه حس سنگینی توی دلم دارم

من میفهممت یاداون موقع خودم افتادم ۱۵ سال پیش منم مثل توتازه عروس بودم همینجورخودموعذاب میدادم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که قهری اصلاسمتش نروبزارهمیشه نه ولی بیشترمواقع  اون منتتوبکشه

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

خواسته شیرین بازی دربیاره برات فک نکردهبا ملایمت بهش میگفتیدیگه مطمین باش تکرارنمیکنه

چنبار بهش گفتم قبل شوخیات فکن

آخه جاریم که بامن لجه و از جمله همه فامیل و خانوادش

بودن خوب نبود اون حرف

الان دیگه هیچکی بمن اعتماد نمیکنه همه به چشم یه 

آدم غیبت کن منو میبینن

حرف بدی زده قطعا ولی اولا به نظرم خواسته مزه پرونی کنه ولی گند زده،دوما از گروه لفت بده اصلا این گرو ...

لف بدم بدتره اونم تو این شرایط 

معذرت خواهی کرد ولی من انقد اون لحظه گریه کردم و

ناراحت بودم که فقط گفتم برو

اخلاق شوهرت موقع دعوا عین اخلاق شوهرت من هست ، شوهر شما هم بهمن ماهی هست ؟ بعد دعوا عین خیالش نمیشه ...

دقیقا شوهر منم بهمن ماهیه

اصلا براش مهم نیس خیلی ریلکسه برخلاف من

الان بنظرتون بیدارش نکنم صحبت کنیم؟فردا میره صبح زود دیگه نیست تا چند وقت

آخی😔میفهمم الان چه حسی داری ولی بیدارش نکن

چنبار بهش گفتم قبل شوخیات فکنآخه جاریم که بامن لجه و از جمله همه فامیل و خانوادشبودن خوب نبود اون حر ...

بیخیال کاریه که شده

تو هم سخت نگیر

کلا تلاش کن خیلی رو حرف و شوخی بقیه خودتو اذیت نکن

بیخیال چرا باید ب جاریت فک کنی ک این پیامو دید

دید ک دید ب جهنم

آخی😔میفهمم الان چه حسی داری ولی بیدارش نکن

خیلی جاها فقط چون دیدنمون محدوده یه شهر دیگس

پیش قدم میشم برای حرف زدم و همین باعث آسودگی

اون شده ما خانما وقتی عاشق باشیم خیلی از خودمون می‌زنیم