2777
2789

بیاید یادم بدین چجوری رفتار کنم خیلی ناراحتم 🥲

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه شوهرایی که بعد ازدواج یادشون میفته ایراد بگیرن و اعتماد به نفسو از ادم بگیرنبگو خیلی هم ...

بخدا من همیشه بغلش میکنم بوسش میکنم

میگم مرد باید بیاد طرف زن

میگه زن باید کاری کنه که مرد دیوونه بشه 

چیکار کنم خب🥲من بلد نیستم

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
برای شوهر عوضیت عشوه اومدن ک الن داره سر تو خالی میکنه

حالا چی کنم

عزیزم شما به اندازه کافی ظرافت و عشوه داری و کافیه 

خیلیم قشنگی

نیازی به تغییر نداری

ایشونم همینطوری باید دوست داشته باشه

اگر دلت میخواد تغییری بدی

اونم فقط در جهت حال خودت

به خودت برس 

و واسه خودت وقت بزار 

انرژی زنانه ت که بالابره

این وایبو منتقل میکنی خوشگلم❤

میتونین ماهی صدام کنین🎀

بخدا من همیشه بغلش میکنم بوسش میکنممیگم مرد باید بیاد طرف زنمیگه زن باید کاری کنه که مرد دیوونه بشه ...

درسته ولی زن باید جوری ناز کنه که مرد حتی اگه نخواندم نازشو بکشه اما ناز زیادی هم نه به اندازه و به موقع

يه گ.و.ز براش بده بگو اينم عشوه . مرتيكه ل.ا.ش.ى خاك تو سرت كه انقدر شوهر ذليل نباشى

دوسش دارم خب🥲