2777
2789
عنوان

خشک شدن و ترک خوردن کف پا

57 بازدید | 10 پست

خانما بعد زایمانم کف پام بشدت خشک و پوست پوست شده در حدی ک گیر میکنه ب پرز پتو یا خالی

خیلی آزار دهنده هست 

چربی ک میکنم چندساعت بهتره باز همون اوضاع برمیگرده

راهکاری دارید که مفید باشه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

شبا قبل خواب کلشو کرم جی بزن سلفون بپیچ.۳ شب مداوم

نرم و خوب میشه.اما بعدشم باید رعایت کنی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا قبل خواب کلشو کرم جی بزن سلفون بپیچ.۳ شب مداومنرم و خوب میشه.اما بعدشم باید رعایت کنی

جدی تاثیر داره؟

خدا خیرتون بده باید چکار کنم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

جدی تاثیر داره؟خدا خیرتون بده باید چکار کنم

همین الان زدم به پام

من ۳ شب مداوم میزنم عالی میشه

بعدش کلا صندل بپوش تو خونه

سنگ پا بزن بهدش مرطوب کننده

آب زیاد بخور

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
جدی تاثیر داره؟خدا خیرتون بده باید چکار کنم

اکه ترکات زیاده کرم جی رو لایه های ضخیم بزن قشنگ بره داخل

کرم جی بزن .من یه مدت هرشب میزدم انقد صاف شده بود بدون ترک ول کردم دوباره داغون شده. به نطرم برو کف سابی پا بعدش هرشب جی بزن که دیگه خراب نشه. البته شاید یه ویتامینیت کم شده باشه .یادم نیس چه ویتامینی ولی خونده بودم