2777
2789

چن روز در هفته میرید؟ چقدر روتون اثر داشته؟ من دوس دارم برم ولی روم نمیشه تا حالا تنهایی نرفتم. شماها تنهایی میرید؟ ب کلاسا و جلسات مذهبی خیلی علاقه دارم ولی همش با مادرم میریم

اللهم عجل لولیک الفرج♥ اللهم عجل لولیک الفرج♥ اللهم عجل لولیک الفرج♥

قبلا میرفتم دیگه نمیرم از مردم فراریم از سوالاشون خوشم نمیاد برا اعصابم میترسم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
قبلا میرفتم دیگه نمیرم از مردم فراریم از سوالاشون خوشم نمیاد برا اعصابم میترسم

برا اعصابت تاثیری داشت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا اعصابت تاثیری داشت؟

خوب بوده بله قبلاها که میرفتم خیلی راضی بودم یا با دوستام میرفتم یا مامانم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
بله من میرم حال روحیم خوب میشه شما باید از یک جایی که خوشت میاد و برنامههاشو دوست داری خودتو مقید کن ...

اخه اکثرشون خانمای سن بالان برا همین انگار روم نمیشه تنهایی برم

ی کانال دارم تو ایتا مذهبیه باهاش حال میکنمتنها مسیر آرامشسبک حرف زدنت هم عالی میشهخیلی چیزا یاد میگ ...

مرسی عزیزم میرم پیداش میکنم عضو میشم😘

اخه اکثرشون خانمای سن بالان برا همین انگار روم نمیشه تنهایی برم

منم اتفاقا سه شنبه ها میرم یه جایی که اکثرن سن بالا هستن با مامانم میرم

اول مسخره میکردم ولی الان حدود سه چهار ساله مامانمم نیاد خودم باید برم عادت کردم انرژی خوب داره حاجت گرفتم🙏