2777
2789

مدتیه طلاق گرفتم

منو میزد خفه ام میکرد . لباسای تنمو پاره میکرد . اجازه رفت و امد نداشتم .

توهین تحقیر بی حرمتی 

😔😔 به زور طلاق گرفتم با بدبختی 

اموالش ب نام مادرش زده بود 

شرط طلاقو گذاشت مهریه رو ببخشم

منم مریضی روحی سختی پشت سر گذاشته بودم حوصله دادگاه نداشتم

میتونست بهم مهریه بده . ولی نداد . الان خیلی لنگم . دنبال کارم گیرم نمیاد . 

خاستگار خوبی دارم روم نمیشه بهش رو بندازم ... 

یه طلاهای خیلی کوچیکی داشتم این مدت فروختم عینک و این چیزا خریدم .. 

میخوام قید خاستگارمو بزنم و صیغه بشم 😔😔

دستم خالیه 😭 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

طلاهای عقد و‌عروسیمم فروخته 

حتی اونایی ک مال خونه پدرم بود 

چند تا چیز خورد برام مونده

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

اگه خ.استین یه دونه صلوات برام بفرستین 😔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شرایط کار کردن ندارین برین سرکاری مشغول بکار بشین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چرا خواستگارتو رو رد کنی؟ خب ازدواج کن دیگه میشه شوهرت نیاز به پول هم نداری

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

صیغه مال پول در آوردن نیست دخترخانم نجیب!

یکم تحمل کن عجله هم نکن حتما نباید یکی بگیرتت ببین آدم هست بعد تصمیم بگیر

می دونم سختته ولی صبر کن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
چرا شرایط کار کردن ندارین برین سرکاری مشغول بکار بشین

دنبالشم

طلاهای عقد و‌عروسیمم فروخته حتی اونایی ک مال خونه پدرم بود چند تا چیز خورد برام مونده

چقد یه نر می تونه فرومایه باشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
صیغه مال پول در آوردن نیست دخترخانم نجیب!یکم تحمل کن عجله هم نکن حتما نباید یکی بگیرتت ببین آدم هست ...

اخه خرج دانشگاه ازاد هم دارم 

به جای صیغه وتیغ زدن دیگران ،چون نمی خوای کار کنی از پدرت پول بگیر حالا عینک واجب بود براش طلا فروخت ...

بله واجب بود 

نداشتم چشمم شمارش بالاست 

دنبالشم

کدوم شهرین ؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.