2777
2789

همکارام یه مدت خیلی منو اذیت میکردن منم چون کوچک تر از همه بودم خیلی جواب نمیدادم تا اینکه به مدیر عامل گفتم واقعا دارم اذیت میشم

از اون موقع هرکی چیزی بگه مدیرمون جواب میده یا فقط به مدیرا کادو تولد میدادن ،امسال به منم دادن 

احساس میکنم مدیر عامل ما باعث شده بقیه روی من حساس و بد بشن باهام 

بنظرتون چیکار کنم؟مدیر بازرگانی ما همش بهم تیکه میندازه اخیرا

الان که اونا باهات بهترن تو هم سعی کن باهاشون مهربون‌تر باشی 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

خوبه که هواتو دارن

حسادت ها طبیعیه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سری بعد که گفتن که اره هواتو داره وکتایه زدن 

بگو اگر شما راست میگید مدیر هوای منو پس حواستون رو جمع کنید نزارید اون روم بالا بیاد 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.