2777
2789

بچه ها اگه یکی کارمند بر فرض بانک ملی باشه

میتونه دسترسی پیدا کنه به گردش حسابای کل حسابای یه نفر که حتی توی بانک‌های دیگه هستن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟یعنی قطعا نمیتونه بانکای دیگه رو ببینه؟یکی از آشناهامون معاون یه بانکه و همش استرس دارم دسترسی د ...

من شوهرم   کارمند بانکه    بانک های  دیگه رو نمیتونه  راحت   دسترسی  داشته  باشه   فقط بانکی که هست   میتونن  راحت    فقط  کد  ملیتو  نداشته  باشن   همین    

من شوهرم کارمند بانکه بانک های دیگه رو نمیتونه راحت دسترسی داشته باشه فقط بانکی که هست ...

بانکهای دیگه رو راحت نمیتونه ببینه، یعنی باز هم راهی داره که ببینه؟

کد ملیم رو هم بعید نیست داشته باشن به شدت فضوله اون دختر متاسفانه.

بانکهای دیگه رو راحت نمیتونه ببینه، یعنی باز هم راهی داره که ببینه؟کد ملیم رو هم بعید نیست داشته باش ...

از  تو سیستم  بانک  خودشون  که نمیتونن  بانک های  دیگه رو   بببینن   مگر  بانک های دیگه  اشنا داشته  باشه    کد ملیتو بده  اون طرف   ازش  امار بگیره   معمولا  نمیکنن  این کارو  یکم  جرم  محسوب  میشع  برا کارمندا   و نباید  این کارو بکنن  ولی  خب هستن که   بکنن   مثلا یکی  از همکارای شوهرم   باجناقش  کارمند  یه   جایی  هست  و  میخواست  بدونه   چقدر حقوق  میگیره  و   راحت  فهمیده  بودن