2777
2789
عنوان

تربیت کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 27 پست
يعني ده ماه اختلاف سني دارن ؟؟؟ آفرين به شمااااا ، سخت نبود توي يه سال دو بار زايمان ؟ طبيعي ؟

زایمان طبیعی که سخت نیست چون از جای طبیعیش میاد بیرون. سزارین سخته منم پشیمون شدم سزارین کردم!😩

😈😇
روانشناسی میگه هیچوقت بچه همون چیزی که مادرش بهش یاد میده نمیشه بلکه همون چیزی که مادرش انجام میده و ...

منظور منم همين بود ، خواستم بدونم الگوش توي خونه ( پدر و مادر ) وقتي عصباني ميشن يا هيجانزده ، چه رفتاري دارن ، بچه توي اون لحظه كه همسن خودش رو ميبينه هيجانزده ميشه و هيجانش رو اونجوري تخليه ميكنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دو پسر با فاصله ۳سال دارم محیط خیلی پوره.پسراولم خیلی عاقله و خیلی از بچه ها کتک خورد چون نمی تونست از خودش دفاع کنه زیاد حرص میخورد.لی برعکس دومی زرنگ تره.

میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید.ممنون
يعني ده ماه اختلاف سني دارن ؟؟؟ آفرين به شمااااا ، سخت نبود توي يه سال دو بار زايمان ؟ طبيعي ؟

نه اتفاقا راحت بود الان بزرگ کردنشون یکم خستگی داره ولی خدارو هزار بار شکر.

اره طبیعی

نه اتفاقا راحت بود الان بزرگ کردنشون یکم خستگی داره ولی خدارو هزار بار شکر. اره طبیعی

واقعا احسنت به شما من نه ماه بارداري با همسرم رابطه نداشتم ، ده ماه هم بعد از زايمان ! آفرين به شما خيلي خوبه كه اينقدر قوي هستيد ، خدا تنتون رو سلامت نگه داره

در ضمن استارتر جان ، اگه به بچه ي دوم فكر ميكنيد كه ميدونيد ، اختلاف سني توي بهترين حالت نبايد بيشتر از سي و پنج ماه باشه ، يعني پنج ماه ديگه باردار بشيد ، من خيلييييي دوست دارم يه بچه ي ديگه داشته باشم امااا واقعا بدنم كشش نداره ، بچه ي منم بيست ماهشه