2777
2789
عنوان

تربیت کودک

242 بازدید | 27 پست

سلام دوستان 

اگه موافق باشید این تاپیک رو بالا نگهداریم و سوالاتمونو بپرسیمو از تجربیات هم استفاده کنیم 

»»ماهایی که بچه اولمونه»» 

الان پسرم 21 ماهشه. 

چون زیاد با بچه همسن خودش برخورد نداشته وقتی یکیو میبینه یا موهاشو می‌کشه یا لباسشو میگیره.

ایمجور مواقع باید چکار کنیم؟

😈😇

روان شناسی میگه بچها فق ط راههای ارتباطی رو امتحان میکنن. 

اما ادم از واکنش مادرا میترسه

قبول دارین؟

بچه که بچس نمیفهمه که چکار میکنه فقط میخاد رابطه برقرار کنه و توجه جلب کنه.

😈😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شپهرمم میگم بیا تا هنوز حالیش نیس جفتش کنیم که باهم بازی کنن و بزرگ بشن میگه 

جفتتونو میزنم که بلند نشید😈😑نمیخاد اعصاب نداره. ولی من کیدونم که سختیش فقط واسه یکسال اوله بعدش که دومی هم پا بگیره کلی باهم جور میشن و ختی برای خود منو شوهرمم بهتره دیگه بچهه همش بما نمیجسبه.

😈😇
شما توي خونه تا به حال برخوردي داشتيد ؟ حتي خيليي نرممم ؟

چجور برخوردی؟

من منظورم اینه وقتی با همسن خودش روبرو میشه من چه واکنشی باید نشون بدم.اینو نمیدونم. میترسم فکر کنن بچم بده

😈😇

اقتضای سنشه تا زمانی که اسیب نزده به خودش و بچه دیگه مداخله نکن اما دیدی میخواد بزنه دستش رو بگیر بگو زدن کار بدیه 

حتی جایی خوندم که این تذکر رو مادر بچه مقابل به بچه ما بده که اولا فرزندمون حس نکنه داره اون طرف برامون مهمتره از طرفی بدونه که اون بچه هم تنها نیس

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
روانشناسی میگه هیچوقت بچه همون چیزی که مادرش بهش یاد میده نمیشه بلکه همون چیزی که مادرش انجام میده و ...

اره.کااااملا موافقم و خیییلی سعی میکنم مواظب رفتارم باشم. و عادتهای خوب و کاراهای خوب رو جلوش انجام بدم 

ولی متسفانه خیلی محدودم. زیاد نمیتونم برم بیرون یا براش وقت بزارم ،مهمونم زیاد برام میاد همش باید مشغول کارای خونه باشم.همین باعث شده به دومی فکر کنم که حداقل بچم توی خونه همبازی داشته باشه

😈😇