2777
2789
عنوان

زندگی من قبل و بعد از ازدواج

493 بازدید | 26 پست

قبل از ازدواج همش تو دلم امید اینو داشتم یه بخت خوب بیاد یا همش به خودم میرسیدم خوشگل میکردم باشگاه میرفتم روحیه و امید داشتم فقط دلم همش گرفته بود چرا یه یار خوب ندارم که با هام باشه 

اما بعد از ازدواج که زود هم بچه دار شدم ففط خوشحالبم خوشحالی بچمه خودم هیچ خوشی ندارم شوهرم همش سرد و بداخلاق و گوشی پول ندارم هیچ وقت جلوی کار کردنمو گرفت الان ففط دلخوشی من بچمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توی خونه هستی برای دلخوشیت 

ژورنال نویسی و شکرگزاری کن به خودت جملات تاکیدی بگو به خودت برس هر روز لااقل لباسای شیک بپوش و یه رژ لب بزن مدیتیشن کن یوگا کن اگه نمیتونی باشگاه بری توی خونه با یوتیوب ورزش کن ، به رشد خودت کمک کن و اعتماد به نفس داشته باش با همسرتم خوب برخورد کن محبت کن بهش شاید تغییراتت رو دید تغییر کرد . 

قبل ازدواج اینطور بود؟ دوران اشناییت یا عقد؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

شوهرت اونی نیست که میخواستی؟ظاهرش چی؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
عزیزم توی خونه هستی برای دلخوشیت ژورنال نویسی و شکرگزاری کن به خودت جملات تاکیدی بگو به خودت برس هر ...

اون موقع خوب بود اما من دلم میخاد برم سر کار اما با ۳۲ سال سن دیگه کجا برم با یه بچه