2777
2789

برای خوشبخت بودن خیلی عوامل باید باشن ...... پول شاید خوشبختی مطلق نیاره چون مثلاً آدمی میشناسم که مریضی داره خودش با عزیزش که حاضره تمام داراییش و بده فقط سلامت باشه اما خب پول داشتن می‌تونه تقریبا ۸۰ درصد مشکلات و حل کنه از نظر من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته پول خوشبختی نمیاره 

من اگر پول داشتم یک خونه بزرگ در می‌خریدم تا بتونم گربمو نگهش دارم پول داشتم کلا مستقل زندگی می‌کردم که با بیست خورده ای سن سال اینقدر از طرف خانوادم نشنوک لیسانس بیکار

برعکس پول خوشبختی و علم و همه چی میاره ‌...زمانی نمیاره ک طرف مریضی لاعلاج بگیره ک پول نتونه کاری کنه ک بازم پولدارباشه تواون شرایط آدم باز بهتر

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

پول 

سلامتیم میاره میتونی خاویار ماهی گوشت مرغ مرتب بخوری 

مغزیجات و کلی ابمیوه 

پس پول خود خوشبختیه 

میتونی کلی لباسای لاکچری تنت کنی 

میتونی روتین خیلی خوب داشته باشی 

همش سفر باشی 

پس در نتیجه خوشبخترینی 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نگفتن که عامل بدبختی هامون پول هست میگن با این که پول داریم ولی بدبختیم چون مثلا طرف مشکل روان داره ...

خب همین فرد واسه بهتر شدن حالش باید قرص بخره با پول یا نه؟درسته خوشبختی مطلق نمیاره ولی ۹۰ درصد خوشبختیه

میتونی به بقیه هم کمک کنی بری بهشت

صد در صد دست بچه یتم و بگیری دست مریض دست همرو

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖