2777
2789
عنوان

آدمهای سمی

52 بازدید | 11 پست

من یک خواهر دارم ک واقعا خواهر نمیدونمش

شدیدداااااا حسوددددددددددد

من چیزی بخرم ، از حسادت میترکههه

الان خودش ازدواج کرده ، بچه داره ، خونه داره 

ولی ب منی ک چیزی ندارم حسودی میکنه

امروز مامانم واضح میگه اگه تو شوهرت خوب باشه ، این چقدر حسودی کنه و حتی یک انشالله نگفت 

گاهی از بی مسی و بدجنسی اطرافیام دلم میگیره ، گناهم چی بوده انقدر آدم بخیل و حسود دورم هستند؟؟؟

ای بابا... نگران نباش خدا حواسش بهت هست و دوست داره از خواهر بعید بود 

خودش زندگیش خوبه؟

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا میتونی ارتباط نگیر باهاش

تلاشم رو میکنم ولی همش داره ب مامانم پیام منفی میده و نود درصدش از من بد میگه

حس میکنم مادرمم حتی آرزوی خوشبختی منو نداره

حس بدی دارم ، گاهی انقدر دلم میگیره ک دستم ب هیچ کار نمیره

تو زندگی همه ی ادما حداقل یه دونه از این ادما هست. 

شما بالاخره ازدواج میکنی و میری سرخونه زندگیت. دیگه به اندازه قبلا نمیبینیش.میتونی بعدا رابطه و رفت و امدتونو باهاش اونجوری که دوست داری تنظیم کنی

ای بابا... نگران نباش خدا حواسش بهت هست و دوست داره از خواهر بعید بود خودش زندگیش خوبه؟

دعوا با شوهرش داره 

مامانم میگه تو اگه شوهرت خوب باشه ، این چیکار میکنه

مامانم حتی نگفت انشالله شوهر خوب گیرت بیاد ، میشناسمش برای دوربریام خیلی آرزوی خوشبختی میکنه ولی انگار من دشمنشم ، از این همه نامردی و بدجنسی خستممم🥲

تو زندگی همه ی ادما حداقل یه دونه از این ادما هست. شما بالاخره ازدواج میکنی و میری سرخونه زندگیت. دی ...

اصلا قطع میکنم شدید عاشق دعا گرفتن و شدیدد حسود و بدجنس و فتنه 

یادم میاد بچه تر بودم واضح میگفت این لباس عروس بپوشه من دق میکنم چون خودش لباس عروس نپوشید :)

میفهمم خیلی سخته واقعا مخصوصا که این ادما از خانواده خودت باشن و نتونی باهاشون رابطتو کمرنگ کنی. شما رابطتو با مامانت قوی کن نزار ذهن مامانت رو تحت تاثیر افکار سمی خودش قرار بده. اونجوری اگه حرفی هم بزنه مامانت میفهمه از حسادتش هست نه اینکهدرست بگه

اصلا قطع میکنم شدید عاشق دعا گرفتن و شدیدد حسود و بدجنس و فتنه یادم میاد بچه تر بودم واضح میگفت این ...

اینجور ادما معمولا هیچوقت عوض نمیشن راهش اینه فعلا این چندصباح رو تحمل کنی تا ازشون جدا بشی. واقعا درکت میکنم 

میفهمم خیلی سخته واقعا مخصوصا که این ادما از خانواده خودت باشن و نتونی باهاشون رابطتو کمرنگ کنی. شما ...

مامانمم حس میکنم از من خوشش نمیاد ، کلا حس میکنم اونم دوست نداره خوشبخت شم و همه کاراش تظاهره 

خدا کنه حداقل خود خدا هوامو داشته باشه🥲🥲🥲

مامانمم حس میکنم از من خوشش نمیاد ، کلا حس میکنم اونم دوست نداره خوشبخت شم و همه کاراش تظاهره خدا کن ...

عزیزم اینطوری فکرنکن مطمئنم مادرت خیلی دوستت داره ولی اینکه کسی مدام پیش یه نفر بدگویی یکیو بکنه اونطرف ناخواسته تحت تاثیر اونیکی قرار میگیره.خواهرت هم شاید میدونه مامانت تحت تاثیر قرار میگیره از طریق اون میخواد بهت فشار بیاره آگاهانه حرف بزن بامامانت