2777
2789
عنوان

امشب رفتم مهمونی دلم یه خانواده عادی خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 44 پست
چرا نمیذاره شما برین؟وقتی خودش نیست نمیشه خانواده ت رو دعوت کنی؟

نمی زاره جنگ ودعوا راه میندازه میگه نمیزارم 

خود آشغالش همیشه خونست کارش جوریه که همیشه هست 

مغازه داره پایین خونه خودمون 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی زاره جنگ ودعوا راه میندازه میگه نمیزارم خود آشغالش همیشه خونست کارش جوریه که همیشه هست مغازه دار ...

از مشاوره کمک بگیر 

خودت برو یا حتی با شوهرت برین

ان شاالله مشکلت حل شه

ولی یه مادر قوی باش برای بچه هات

از مشاوره کمک بگیر خودت برو یا حتی با شوهرت برینان شاالله مشکلت حل شهولی یه مادر قوی باش برای بچه ها ...

متاسفانه اصلا مشاوره نمیاد خیلی ازش خواستم ولی قبول نمیکنه میگه من دیونه و روانیم  که بیام مشاوره فکر میکنه روانیا میرن مشاوره در صورتی که از نظر من یه روانی به تمام معناست

۲۲ سال قوی بودم و تحمل کردم ولی الان واقعا دیگه کم آوردم بریدم نمیدونم چه کاری درسته و چکاری غلط فقط میخوام برم 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
خدا حودش کمکت کنه😔

ممنون  عزیزم 

ولی خدا هم خیلی وقته منو از یاد برده دیگه اونم صدا نمیزنم چون هیچ وقت هیچ جوابی ازش نگرفتم 

اینایی که گفتم بخش کوچیکی از مشکلاتم هست 

ولی اینکه رو اینا زوم کردم میگم حداقل در کنار بدی های دیگه که داره  کاش حداقل با ما کاری نداشت یه چند ساعتی کنار آدمای دیگه حالمونو خوب میکردیم 😭

آره خب آدم به رفت و آمد احتیاج دارهخودت درآمد یا شغلی نداری ، یه خورده مستقل بشی

نه متاسفانه 

آره خب آدم به رفت و آمد احتیاج دارهخودت درآمد یا شغلی نداری ، یه خورده مستقل بشی

ممنون از همدریت عزیزم 💖

به نظرم یه کار خونگی ساده حداقل داشته باشاگه وقتش رو داری و بچه ها بزرگناین طوری خودت حس بهتری داری ...

آره اتفاقا خودم تو فکر هستم میخوام برم سر کار 

خداروشکر بچه ها دیگه بزرگ شدن به حضور مداوم من تو خونه احتیاجی ندارن  

حتما میرم سر کار