2777
2789
عنوان

امشب رفتم مهمونی دلم یه خانواده عادی خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 44 پست
من دیگه بریدم شوهرم با هیچ کس از خونواده خودش ومن رفت و آمد نمیکنهمن وبچه ها هم اجازه نداریم بریم شد ...

اگه رفاه مالی داری و میتونی جدا شو عزیزم

سلامت روان خیلی مهمه

شاید منم اگه مادرم ازدواج خوبی داشت الان غصه و حسرت نمیخوردم من همسر مادرم شکاک و قهر قهر و عصبیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای میفهمم 🥲بابای منم همینهیه جوری بد مامانمو میگه خواهرم یه خاستگار عالی داشتسر همین قضیه طرف ر ...

من دیگه مث دیوونه ها شدم برام هیچی مهم نیست فقط خودم پیشرفت کنم اگ تونستم چون با هرکیم ازدواج کنم تهش بفهمن پدر مادر اینطورین تو سری میشه و اذیت میکنن مگر با یه مرد قدرتمند ک اونم خیلی باید شانس بیاری خیلییی من ک فعلا ندیدم نزدیک خودم ،اصلا انقد مشکل دارم نمیدونم چطوری اینارو برا طرف توضیح بدم پوففففف

من دیگه مث دیوونه ها شدم برام هیچی مهم نیست فقط خودم پیشرفت کنم اگ تونستم چون با هرکیم ازدواج کنم ته ...

میدونم عزیزم 🥲

خیلی بده 

خیلی

حالا من شاغل شدم و سرکارم میرم ولی دست از سرم بر نمی دارن

تبعات تصمیماتشون رهام نمیکنه 

بمیرم برای خودمون

حق ماها از زندگی این همه رنج نبود

من مامانم زمانی طلاق گرفت که هنوز خیلی طلاق رواج نداشتاز همون ابتدای زندگی با پدرم ارتباط خوبی نداشت ...

نه اصلا قصد ازدواج مجدد ندارم 

منم مشکل مالی دارم وگرنه خیلی سال پیش این زندگی رو تموم میکردم 

۲۲ سال دارم کنار میام ولی دیگه روح و روانم نابود شده 

میدونم اگه نرم یه بلایی سر خودم میارم نمیخوام بچه هام تا آخر عمر بی مادر بشن

خیلی براشون  زوده تحمل بی مادری  دلم خیلی براشون میسوزه 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
شما خانوادتو نمیبینی ؟ چرا رفت و امد نمیکنه آخه

نه 

مریضه یا آدم کینه ای و عقده ای  الکی میگه ازشون خوشم نمیاد 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
نه اصلا قصد ازدواج مجدد ندارم منم مشکل مالی دارم وگرنه خیلی سال پیش این زندگی رو تموم میکردم ۲۲ سال ...

عزیزدلم 

میدونم زندگی اینجوری خیلی سخت و فرسایشیه 

حق داری

مامان منم بعد ۲۰ سال زندگی مشترک طلاق گرفت

برادرم ۱۹ سالش بود و من و خواهرم ۱۲/۱۳ 

ولی انقدر وضعیت جامعه بده که ادم نمیتونه بعد طلاقش رو تضمین کنه 

امیدوارم خدا بهت یه صبر عظیم بده برای تحمل و شوهرت رو هم عاقل کنه 

زندگی اینجوری ستمه 

میدونم عزیزم 🥲خیلی بده خیلیحالا من شاغل شدم و سرکارم میرم ولی دست از سرم بر نمی دارنتبعات تصمیماتشو ...

دور از جونت سر نوشت مام این بود غصه نخور ،منم درآمدم بد نیست ،باورت میشه ازم پولم میگیرن 😑با اینکه خودشونم دارن میشه ام میگن من دختر بدیم و قدر نشناسم ،جدیدا دلم میخواد یمرد کنارم باشه جای خانوادمم پر کنه اما همه ی مردا هم بچه شدن طرف سی سالشه از من بچه تره من باید براش مادری هم بکنم جا اینکه اون مرهم بشه هعی ،زخمم سر باز کرد خخخ

وقتی مجرد بودم پدرومادرم هرروز دعوا داشتن ازدواج کردم زندگیم خیییلی داغون وحتی زندگی برادرم.. مگه ما ...

میدونی ماها هیچ کدوم روان سالمی نداریم بخاطر این دعواها

بخاطر فرار از اون شرایط پناه میبریم به یه شرایط دیگه ..

دور از جونت سر نوشت مام این بود غصه نخور ،منم درآمدم بد نیست ،باورت میشه ازم پولم میگیرن 😑با اینکه ...

منم همینطور ..

دو سه ساله دارم کار میکنم یه ذره هم پس انداز ندارم 🥲 

نه عزیزوم 

مردا که همه پرنسس شدن 

من انقدر برای ازادیم توی خونه جنگیدم که نمیتونم برم همین بحثا رو با یه مرد دیگه هم تحمل کنم