2777
2789
عنوان

نظرتون راجب مردی که عاشقانه رفتار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 58 پست

دمدمی مزاج و مشکل روانی دارع

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانیههههطلاق بگیردوست داشتن که به حرف نیست

قبول دارم کاش عاشقانه حرف نمیزد 

ولی عاشقم بود واقعا 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

همش دروغه من شوهرم اینجوری بود دروغ میگن آدم عوضی درست نمیشه

جدا شدی ؟ الان ازدواج کردی ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

شوهرم همیشه میگه مرد میتونه مدل های مختلفی باشه بداخلاق باشه یا بی پول یا بیکار یا هرچی . ولی مردی ک ...

اره همسایه ما میگفت ۱۵ سال هست ازدواج کردم 

نه کتک خوردم نه دیدم زنی کتک بخوره 

چون جلو چشماش منو گرفت زیر مشت و لگد 

مثه نامزد منه عاشقانس باهام شدیدیهوو میگه با فلان مردی یا بهم شک میکنه گریمو درمیارهبعدش که دعوا میه ...

اگر عقد نکردی بهم بزن اگرم عقد کردی جدا شو 

بدبختت میکنه

شکاکه

و بخشی از وجودِ من ،تا همیشه بابت نداشتنِ تو، غمگین می‌ماند..

همش حرفای عاشقانه میزنه

اتفاقا از مردی ک بیش ازحد حرفای عاشقانه میزنه باید ترسید

مرد باید تو عمل نشون بده عشقشو 

این دیگ چ مدلشه اخه🤦‍♀️

در اول آسایشمان سقف فرو ریخت،هنگام ثمر دادنمان بود خزان شد

دمدمی مزاج و مشکل روانی دارع

اره دو قطبی هست 

روانشناس ببرید اگرم نمیاد یواشکی خودتون برید ولی جای معتبر و مطمئن پیدا کنید و راجب این موضوع صحبت ک ...

اره میرم صحبت کنم 

چرا جدا نمیشی از این روانی ؟

اقدام کردم 

مثه نامزد منه عاشقانس باهام شدیدیهوو میگه با فلان مردی یا بهم شک میکنه گریمو درمیارهبعدش که دعوا میه ...

بهم بزن تا مثل من بیچاره نشدی 

اگر عقد نکردی بهم بزن اگرم عقد کردی جدا شو بدبختت میکنهشکاکه

ن نامزدم دارم جدا میشم

روزی ده بار مبگه قربون چشات .بعد بهم‌شک میکنه جایی میرم فک میکنه رفتم پیش پسری 

یا دیقه یدر جوابشو بدم فک میکنه جایی بودم یا بدنم زخم شه فک میکنه رابطع داشتم‌با کسی