2777
2789
عنوان

نظرتون راجب مردی که عاشقانه رفتار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 58 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگه پول ندارم و واسم سابقه پزشکی میشه

تیمارستان رفتن سابقه میشه نه مطب روانپزشک و روانشناس رفتن

اون قدرم پول مطب روانپزشک یا روانشناس رفتن گرون درنمیاد 

پیش روانشناس و مشاور ببرش

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دوست داره ولی کنترلش دست خودش نیس حالا اون هفته یبار به چه بهانه ای میزنه؟

بهانه های مختلف 

لباست چرا این شکلی هست 

چرا از خواب بیدارم کردی 

چرا از خواب بیدارم نمیکنی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بهانه های مختلف لباست چرا این شکلی هست چرا از خواب بیدارم کردی چرا از خواب بیدارم نمیکنی

روانیهههه

طلاق بگیر

دوست داشتن که به حرف نیست

و بخشی از وجودِ من ،تا همیشه بابت نداشتنِ تو، غمگین می‌ماند..

این مرد یک فرد دوقطبی و روانپریشه که کنارش هیچوقت نمیتونی امنیت روحی و جانی داشته باشیاز همچین مردی ...

اره مثلا یه لحظه ناراحته یه لحظه خوشحال 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

شوهرم همیشه میگه مرد میتونه مدل های مختلفی باشه بداخلاق باشه یا بی پول یا بیکار یا هرچی . ولی مردی که رو زنش دست بلند ‌کنه از هرچی نه بدترش کمتره . از حیوون کمتره هرچی فحش ناموسی بهش بدی بازم کمه . 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

دو قطبی

اره یهویی خوشحال میشه یهویی ناراحت 

آدم میترسه ازش 

بهانه های مختلف لباست چرا این شکلی هست چرا از خواب بیدارم کردی چرا از خواب بیدارم نمیکنی

سعی کن با حرف خرش کنی خب باهاش بشین منطقی حرف بزن که عزیزم چه مشکلی داره قانع نشد بگو چشم دیگه نمیپوشم یا عوَ میکنم یه جوری خرش کن