2777
2789
عنوان

نظرتون راجب مردی که عاشقانه رفتار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 58 پست
اتفاقا از مردی ک بیش ازحد حرفای عاشقانه میزنه باید ترسیدمرد باید تو عمل نشون بده عشقشو این دیگ چ مدل ...

اره میگم 

کاش واقعا عاشقم بود اما نمیگفت مهم نبود 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز دارم چوب حماقتمومیخورم

خیلی سخته 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ن نامزدم دارم جدا میشمروزی ده بار مبگه قربون چشات .بعد بهم‌شک میکنه جایی میرم فک میکنه رفتم پیش پسری ...

دوست داشتن به حرف نیست

درست ترین کارو میکنی جدا میشی

و بخشی از وجودِ من ،تا همیشه بابت نداشتنِ تو، غمگین می‌ماند..

ن نامزدم دارم جدا میشمروزی ده بار مبگه قربون چشات .بعد بهم‌شک میکنه جایی میرم فک میکنه رفتم پیش پسری ...

وای چی میکشیییی

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.

یکی از اقوام نزدیک مون همیشه عاشقانه با خانمش رفتار می کنه بسیار هم با شخصیت و محترمانه هوای خانمش رو داره خیلی رابطه شون برام جذاب بود تا روزی که فهمیدم این آقا مدام خیانت می کنه!! حتی با اقوام خانمش! مردا واقعا منزجر کنندن

یکی از اقوام نزدیک مون همیشه عاشقانه با خانمش رفتار می کنه بسیار هم با شخصیت و محترمانه هوای خانمش ر ...

اره خدایی 

اره یهویی خوشحال میشه یهویی ناراحت آدم میترسه ازش

شایدم سختی زیادکشیده

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

این آقا اصلا لیاقت شما رو نداره فکر می‌کنم ازنظر تحصیلی و هوش هم خیلی پایین تر از شماست و حتی در کنارش  امنیت جانی هم ندارین. شما که روانپزشک نیستین بتونین درمانش کنین ، همسرشین و لایق خوشبختی و آرامش همین حالا که جوان هستین و بچه ندارین برین دنبال زندگی و آینده تون فکر نمی کنم با ایشون بتونین طعم زندگی را بچشین.

این آقا اصلا لیاقت شما رو نداره فکر می‌کنم ازنظر تحصیلی و هوش هم خیلی پایین تر از شماست و حتی در کنا ...

اره خدایی تو خواب هم نمیدید بتونه باهام ازدواج کنه 

با کلی التماس بدستم آورد بعدشم بلایی نبود سرم نیاره