2777
2789
عنوان

چیکار کنه بچه حتما دختر بشه

123 بازدید | 10 پست

من یه پسر دارم برای دومی اصلا دیگه نمیخوام پسر بشه میخوام صد در صد پسر بشه 

دو تا همجنس دوست ندارم یعنی اگه اونم بدونم پسر بشه اصلا اقدام نمیکنم 

غیر از آی وی اف چه راه قطعی هست 

این رژیم و اینا جوابه؟ یا میگن بعد از تخمک گذاری اقدام کن

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ راه قطعی غیر از آی وی اف نیست

آی یو آی هم میتونی انجام بدی راحتتره اما بازم درصد شکست داره

رژیم غذایی و اینا هم خیلی بدرد نمیخوره زمان تخمک گذاری مهمه که چند روز قبلش اقدام داشته باشی نه زمان خود تخمک‌گذاری یا روز قبل و بعدش. اینم فقط چند درصد احتمال دختر شدنشو بیشتر میکنه همین 

آی یو آی تعیین جنسیت هم انجام بده بیشتر اسپرم های پسر رو دور میریزن دخترها رو‌منتقل میکنن داخل رحم 

مثل اقدام طبیعی..اما ۷۰درصد شانس داری 

ممکنه ۳۰درصد پسر بشه ۷۰درصد دختر 

نمیدونم دلیلت برا این کار چیه، ولی بچه‌ها که همجنس باشند از خیلی جهات راحتی... یه دختر یه پسر دردسر زیاد داره، حالا از من گفتن، به تدریج تو خیلی مسائل تربیتی به حرف من میرسی.... اگرچه من خودم اصلا به این چیزا فکر نکردم و نمیکنم و فقط به سالم و صالح بودنشون فکر میکنم جنسیت رو خدا براساس ظرفیت و روزی هرکسی تعیین میکنه

نمیدونم دلیلت برا این کار چیه، ولی بچه‌ها که همجنس باشند از خیلی جهات راحتی... یه دختر یه پسر دردسر ...

دختر همدم مادره 

و ادم های که دختر ندارن خیلی تنهان 

منم دور و برم خیلی خلوته دوست دارم در اینده یه دختر داشته باشم

دختر همدم مادره و ادم های که دختر ندارن خیلی تنهان منم دور و برم خیلی خلوته دوست دارم در اینده یه دخ ...

ببین من خودم از اونایی هستم که یه زمانی میگفتم کسی که دختر نداره بچه نداره، ولی اصل حرفم چیز دیگه‌ای بود

ببین من خودم از اونایی هستم که یه زمانی میگفتم کسی که دختر نداره بچه نداره، ولی اصل حرفم چیز دیگه‌ای ...

تو مسائل تربیتی بستگی به مهارت مادر داره که چجور مدیریت کنه