2777
2789
عنوان

پسری که همه اخلاقاش اوکی شده ولی بددهنه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 33 پست
چرا واسه پسر مردم مادری میکنینمیشینین اینارو تربیت میکنین اکوسیستم رو بهم میزنن

دهنت سرویس🤣🤣🤣🤣

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
دیوانه ای ادامه بدی.. اعصابتو از سر راه اوردی.. مگه گوز کدوم کوننه که برای اینجا اونجا رفتن بهش اطلا ...

دقیقاااا اینهمه بااحترام و ناز نعمت بزرگ شدم این هی بی احترامی میکنه تو هردعوا خودشم میدونه مشکل داره سراین موضوع و قبول داره اشتباهه کارش، میدونی فقط چون نزدیک ۴ساله باهاشم و دوسش دارم خیلی سخته برام جدایی نمیدونم چیکارکنم اصلا😔 میگم من با همه چیزش یاختم درست کردم اخلاقای بدشو‌شکاک بود الان خیلی خوب شده بچه طلاق بوده یکم کلا اوکی نبود همه چیزشو کمک کردم اوکی شه

ولی مااز اول رابطه خیلییی بحث و دعواهای مختلف داشتیم و یکی از دلایل قهر و جدایی کوتاه مدت منم بددهنیش بود که یه هفته نمیشد میومد دنبالم و اشتی میکردم خیلی سخته برام همه چیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بعد دهنی در چه حد مثلا فحش ناموسی یا عادی؟اگه ناموسی میده سعی کن که این رفتارش و بزاره کنار

خیلی رفتارای بدداشت خودشو اوکی کرد و منم کنکش کردم و اینو خودشم قبول داره فحشای خیلی بد میده دقیقا ناموسی و .. خیلی افتضاح و انگار یادش میره من پشت خطم،البته حضوری پیش اومده دعوامون شده به من تاحالا فحشی نداده مثلا به خودش فحش داده اونم سریع ساکت شده

نمیدونم چیکارکنم بخدا شما جای من بودی چیکارمیکردی یکم تاپیکای قبلی یا ریپلی قبلی برای دوستمون نوشتم بیشتر توضیح دادم

اصلا نمیفهمم چرا آدمی که انقد ویژگی اخلاقی بد داشته رو تلاش کردی و به خودت زحمت دادی درست کنی!!!؟آدم ...

دقیقا خیلی زمان گذاشتم بچه تر بودم فکرمیکردم کاردرست ساختن یه رابطس و هنوزم یکم باوردارم بهش همه که کامل نیستن و اونجور که ما میخوایم نیستن اما میشه برای زندگی بهتر تلاش کنیم که خوب باشیم

اینم خیلی سعی کرد تقریبا رفتارای بدش همرو گذاشت کنار و بعدش دیگم چیزی نشونی از شک و اینا نبوده و ندیدم ازش ولی این بددهنیش خودشم قبول داره اشتباهه نمیدونم چیکار کنم شما بودی چیکار میکردی

دقیقا خیلی زمان گذاشتم بچه تر بودم فکرمیکردم کاردرست ساختن یه رابطس و هنوزم یکم باوردارم بهش همه که ...

من بودم خداییش تمومش میکردم هر چند که تا همینجا هم ادامه نمی‌دادم اما اگه در این مرحله هم بودم لحظه ای باهاش نمیموندم

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

مگه تو خانوادشی که داری تربیتش میکنیالان تو رابطه ایچندمدت بعد ازدواج همون اخلاقارو باشدت بیشتر بهت ...

مناسفانه کاری که خانوادش نکردن رو من کردم براش و ساختمش برای رابطه و فقط و فقط بددهنی مونده روش که خودشم قبول داره اشتباهه و منم همینو میگم سرزندگی بدترم میشه شما بودی چیکار میکردی خیلی سخته تصمیم گیری

تبریک میگم چشم بازار کور کردی من دوست پسر پزشکم دارم ول میکنم تو رفتی سراغ ی دیونه؟؟؟ چرا برای خودتو ...

دلم نمیاد بااین همه خاطره فشنگ و عشق ازش جداشم نمیدونم چطور باید اینکارو کنم خیلی سخته برام وابستشم هستم، شما پیشنهاد میکنی  چیکارکنم

دقیقا خیلی زمان گذاشتم بچه تر بودم فکرمیکردم کاردرست ساختن یه رابطس و هنوزم یکم باوردارم بهش همه که ...

بعدم ببین درسته همه کامل نیستن اما دیگه ایشون مجموعه کاملی از ویژگی های بد اخلاقی بوده من تجربه زندگی با چنین آدمی رو دارم اینا مقطعی هستن یعنی الان درست میشه ۵سال دیگه بدتر از روز اول میشه و متاسفانه به مرور این اخلاق هاشون بدتر میشه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من بودم خداییش تمومش میکردم هر چند که تا همینجا هم ادامه نمی‌دادم اما اگه در این مرحله هم بودم لحظه ...

خودت رو جای من بزار باهمین میزان وابستگی و عشق و علاقه سخته جدایی هی میگم خدایا بسازم سرزندگی ام همینه نسازم سخته برام جدایی ولی خب بالاخره یروزی از یادم میره

بعدم ببین درسته همه کامل نیستن اما دیگه ایشون مجموعه کاملی از ویژگی های بد اخلاقی بوده من تجربه زندگ ...

دقیقا اینو قبول دارم زیر یه سقف این اخلاقا بدتر و بیشتر میشه

خودت رو جای من بزار باهمین میزان وابستگی و عشق و علاقه سخته جدایی هی میگم خدایا بسازم سرزندگی ام همی ...

عشق و علاقه رو ول کن ۱۰ سال دیگه مثل الان دوسش نداری ها 

بعدم الان فقط وابسته ای به مرور فراموشش می‌کنی 

فردا با این آدم میخوای زندگی کنی مگه میشه تا هر حرفی بزنی عصبی بشه فحش بده !

فرض کن دختر دار شدی آدمی که شکاکه بد دله کلا ویژگی بد داره میذاره اون دختر زندگی کنه؟ می‌ذاره مثل بقیه بچه ها باشه؟

زندگی رو به خودت زهر نکن مگه خدا مجبورت کرده باهاش بسازی یا تربیتش کنی ولش کن 

دعا کنید یه قدرتی پیدا کنم بتونم جداشم ازش😔❤️

قدرت دست خودته

بشین قشنگ فکر کن با عقلت نه با دلت 

ببین تو باهاش بمونی یا نمونی هیچ تاثیری به حال ما نداره دو تا پیام دادیم و تموم 

اما من خودم کشیدم این آدما هفت نسلت رو بدبخت میکنن تو ۳۰سالگی باید مشت مشت داروی اعصاب بخوری آخرم محکوم میشی به اینکه خودت از اول روانی بودی و نمیگن ما باهات چکار کردیم 

خودتو نجات بده