من بااین اقا نزدیک ۴سال تو رابطم و خیلییی از اخلاقای بدش شکاک و بددل بودنش و حساس بودن زیادشو زنگ زدن بیش از حدسو همه چیزشو اوکی کردم ولی تنها اخلاق بددهنی روش مونده
کارشم خوبه فقط موتور داره و قراره پول جمع کنه ماشین بخره
واقع گرایانه نگاه کنید که پسرا تقریبا الان هیچی ندارن و حالا من نمیگم این خق داره ولی حقیقت زندگی خیلیا همینه
حالا من خیلی وقتا سعی کردم ارومش کنم عصبی نشه بددهنی نکنه چندباریم قهرکردم و کات کردم بابت این موضوع،ولی باز بعد یمدت با به بحث خیلی فحشای بدی میده بهم، چندشب پیش مسافرت متل قو بودیم گفتم باابجیم میخوام برم بیرون هماهنگ کردم باهاش بعد گفت نه گفتم چشم سعی میکنم کنسل کنم هرچی شما بگی(بهتر باهاش حرف میزنم از یه تایمی و عشق بیشتر میدم ببینم تاثیر داره یا نه) خلاصه گذشتو بابام گفت پاشید بزارمتون اونجا بچرخید تا ما بیایم شب بریم لب اب دیگه مجبور شدم برم اینم شروع کرد زنگ زدن و فحاشی کردن و حرف کات زد منم جوابشو اول با ارامش ک هی گفتم اروم باش حواست باشه چی میگی دادم بعد مثل خودش حرف زدم،از اونشب دوروز حرف نزدیم بیو اینستا برداشتیم و کلا ۴روز میگذره از این اتفاق و دوروزشم هی بحث و فحش تو اس ام اس
نمیدونم چیکارکنم ادامه بدم با وجود اینکه میدونم عصبی میشه بددهنه یا نه؟؟ شما چیکارمیکنید