2777
2789

من بااین اقا نزدیک ۴سال تو رابطم و خیلییی از اخلاقای بدش شکاک و بددل بودنش و حساس بودن زیادشو زنگ زدن بیش از حدسو همه چیزشو اوکی کردم ولی تنها اخلاق بددهنی روش مونده

کارشم خوبه فقط موتور داره و قراره پول جمع کنه ماشین بخره 

واقع گرایانه نگاه کنید که پسرا تقریبا الان هیچی ندارن و حالا من نمیگم این خق داره ولی حقیقت زندگی خیلیا همینه 

حالا من خیلی وقتا سعی کردم ارومش کنم عصبی نشه بددهنی نکنه چندباریم قهرکردم و کات کردم بابت این موضوع،ولی باز بعد یمدت با به بحث خیلی فحشای بدی میده بهم، چندشب پیش مسافرت متل قو بودیم گفتم باابجیم میخوام برم بیرون هماهنگ کردم باهاش بعد گفت نه گفتم چشم سعی میکنم کنسل کنم هرچی شما بگی(بهتر باهاش حرف میزنم از یه تایمی و عشق بیشتر میدم ببینم تاثیر داره یا نه) خلاصه گذشتو بابام گفت پاشید بزارمتون اونجا بچرخید تا ما بیایم شب بریم لب اب دیگه مجبور شدم برم اینم شروع کرد زنگ زدن و فحاشی کردن و حرف کات زد منم جوابشو اول با ارامش ک هی گفتم اروم باش حواست باشه چی میگی دادم بعد مثل خودش حرف زدم،از اونشب دوروز حرف نزدیم بیو اینستا برداشتیم و کلا ۴روز میگذره از این اتفاق و دوروزشم هی بحث و فحش تو اس ام اس

نمیدونم چیکارکنم ادامه بدم با وجود اینکه میدونم عصبی میشه بددهنه یا نه؟؟ شما چیکارمیکنید 

خط قرمز من بد دهنیه...به خاطر همین نه اصلا نمیتونم 

کسی ام که دوستش دارمم گاهی اوقات یه چیزای میگه تو چت  ولی با سانسور😐😐همون موقعه هم جدی باهاش برخورد میکنم ولی بازم....

اوف 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوانه ای ادامه بدی.. اعصابتو از سر راه اوردی.. مگه گوز کدوم کوننه که برای اینجا اونجا رفتن بهش اطلاع میدی و کسب اجازه  میکنی.. اللن اختیار دار تو پدرته.  بعد خودت نه این نره نر پوشکی.. بسته دیگه ـبلاکش کن بره 

پدرت تو رو تو ناز و نعمت و احترام بزرک نکرده که  انقدر داری خود تحقیری رو تحمل میکنی برای یه همچین ادم عوضی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اصلا نمیفهمم چرا آدمی که انقد ویژگی اخلاقی بد داشته رو تلاش کردی و به خودت زحمت دادی درست کنی!!!؟

آدمی که این اخلاق ها رو داره شاید مدتی خوب بشه اما دوباره برمیگرده اخلاق مهم ترین مسیله ست که ایشون ذره ای نداره

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

تبریک میگم چشم بازار کور کردی من دوست پسر پزشکم دارم ول میکنم تو رفتی سراغ ی دیونه؟؟؟ چرا برای خودتون ارزش قائل نیستید؟؟؟

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

خیلی مورد خوبیه ! 😏😐😐

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.

چرا واسه پسر مردم مادری میکنین

میشینین اینارو تربیت میکنین اکوسیستم رو بهم میزنن 

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.