2777
2789
عنوان

شوهر سابقم میگه بهم برگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6331 بازدید | 152 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شغل دائم ندارم خیلی دنبال شغل بودم تا دیدن مطلقه م یا رد کردن یا درخواست دادن😔من تدریس خصوصی میکردم ...

ببین اگه خونه و ماشین میخره به نام ات میکنه یه فرصت بهش بده فقط حواست باشه که خونه رو همینجوری بزنه به اسمت بعدا مثل آب خوردن پس میگیره

باید تو محضر برید و اقرار بگیری بابت بخشی از مهریه خونه رو بهت میده و هبه نیست رودرواسی هم نداریم نخواست هری تشریف ببره

ببین اینجوری خیلی بهتره، اگه واقعا خوب شده بود که زندگیتو میکنی چه بهتر، اگه نه میزنی درما تحت اش بیرونش میکنی صاحب خونه و ماشینم هستی انقد سختی نمیکشی

حتمن با یه وکیل مشورت کن صاف و سادگی رو بذار کنار ولی شوهرت اینا رو نغهمه

نروواقعا نرو ... ایندفعه بدتر میشه همه چی میدونم بی پولی سخته به بچت گوش نکن اون ک نمیدونه باباش چقد ...

انشالله

کار خوب داشتم خیلی خوب بود

خانوادم واقعا از دستم خسته شدن و غر میزنن بخاطر کمک

حالم خوبه؟ نه خوب نیستم وگرنه تاپیک نمیزدمخواهرزاده ای داشت که خیلی بیشرف بود اون درخواست رو داد اول ...

اصلا ادامه نده یعنی حتی فکر هم نکن که بر گردی یا بر نگردی ببین تو کثافت ترین جامعه اش هم این قفله تو امریکا و اروپاش هم این دیگه قفله تا جایی که جا داری فرار کن ازش

انشاللهکار خوب داشتم خیلی خوب بودخانوادم واقعا از دستم خسته شدن و غر میزنن بخاطر کمک

وقعا برات دعا میکنم عزیزم

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

و اسی موقع زدن خونه بنامت مراقب حبه باش 

که بعدا میتونه ازت پس بگیره.

بنظر من برگرد .چون هم شرایط نگهداری پسرتو نداری هم کار درست درمونی نداری .تو این زمونه سخته 

پدر هر چقدر هم برای مادر بد باشه برای بچه اش پدره و خوب.و بچه تو نیاز به پدر داره تنهایی از پسش برنمیای