2777
2789
عنوان

مهمون بعد از سالها میخواد بیاد به خونم خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 8457 بازدید | 125 پست
ای بابا زودتر باید میگفتی ، چی درست کردی الان؟

هیچی

۱۲۰۰. توی کارتم هست

سیب زمینی پیاز و رب و اینا دارم. مثلا توی یخچال سنگدون و جیگر مرغ و پای مرغ و ... فریز دارم.

آرد 

روغن 

و .. دارم

برنج و گوشت ندارم .

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا برای بچه ی بسته کپسول آزیترو‌۲۵۰بگیرین روزی یکی بهش بدید زجر نکشه

قرص بدم یعنی؟ 

یا شربت چرک خشک کن بگیرم؟

تا حالا قرص ندادم. میتونه بخوره ها! ولی دکتر تا این سن بهش قرص نداده

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
موجودی کارتم ۱۲۰۰ هست.بچه ام الان ۶ روزه بعد از واکسن کلاس اول تب کرده و الانم گگلو و سینوزیتش عفونت ...

زنگ بزن بهشون محترمانه بگو شرایط پذیرایی از شما رو نداریم و تماممم خودتم اذیت نکن به خاطر یکی دیگه شما چرا باید حرص بخوری

هیچی۱۲۰۰. توی کارتم هستسیب زمینی پیاز و رب و اینا دارم. مثلا توی یخچال سنگدون و جیگر مرغ و پای مرغ و ...

جیگر مرغ در بیار با سیب زمینی پیاز درست کن بخورین

خیلیم خوبه

الان اکثر مردم تو این وضعیتن

عزیزم چرا اینجوری میگی متمئن باش دلت پاک باشه خدا از طرفی واست میفرسته نکران نباش خدا هواتو داره یه چیز ساده هم باشه براشون درست کن خدا از دلت اگاهه بسپار به خودش تو چی از دستت بر بیاد بکن

عزیزم اگه میتونی پس بدی اینکارو کن تارا نصب کن هم خودت هم شوهرت به هرکدوم پونصد میده میشه یه تومن بر ...

چطوره؟ برنامه ی تارا سرچ کنم؟

عزیزم اگه میتونی پس بدی اینکارو کن تارا نصب کن هم خودت هم شوهرت به هرکدوم پونصد میده میشه یه تومن بر ...

چرا باید برای مهمون وسیله قسطی بخره وقتی خودشون نیاز دارن ؟ قسطی بخره بده بقیه بخورن؟؟؟

قرص بدم یعنی؟ یا شربت چرک خشک کن بگیرم؟تا حالا قرص ندادم. میتونه بخوره ها! ولی دکتر تا این سن بهش قر ...

الان قرص براش بهتره 

۷سالش شده

اگر ببرید درمانگاه که بهتره معاینه بشه 

اما اگر نمی‌توانید آزیترومایسین ۲۵۰روری یک عدد

ای خدا هیچکسو شرمنده نکن😔💔

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠