2777
2789

نمیدونم چرا نوشتم اینجا .

حال خوبی اصلا ندارم

فامیل دور هستن

من نه پدری نه مادری نه کسی نیست که بیاد خونم. از طرف همسرمم همینطور...

شرایط مهمون داری هم ندارم . نه هزینه ایی نه جسمی. وقتی میگم ندارم در حد برنج و گوشت ندارما.اوضاع داغونه. داریم با آبرو با مشکلات سر میکنیم...

ایشون هم که میان خونه ی ما نمیدونن انقدر اوضاعمون بده و عمل و بیمارستان دارن که میان شهر و خونه ی من...و ناگفته نماند بسیار آدم محترم و خوبی هستن و چندین سال پیش برای من خوبی بزرگی کردن..

الان نمیدونم چیکار کنم. واقعا سرافکنده ام پیش خودم و خدا. انقدرم بنده ی بدی بودم که حتی روم نمیشه این روزا دعا کنم

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند نفرند و چند روز میمونن؟

یه نفر

شایدم دو نفر

خب شاید دو یا سه روز بمونن...

ما خودمون با یه چیزایی سر میکنیم .اما نمیدونم چه کنم.

اینهمه آبرو داری کردم .میخواد یکی دو شبه به باد بره

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

باهاشون راحت باش نیاز نیست هر روز مرغ و گوشت درست کنی . هم کار اونا راه میوفته میرم درمانشونو میکنن هم شما اذیت نمیشید. به هرحال اونام باید درک کنند تو این گرونی. یه شب شامی کباب بزار یه روز استانبولی 

بگو رفتیم سفر نیستیم

دو ساعت دیگه میرسه.

بگو خدایا به ابروی حضرت فاطمه قسمت میدم ابروی منو حفظ کن

مطمعن باش خدا به بهترین شکل جوابتو میده.

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

باهاشون راحت باش نیاز نیست هر روز مرغ و گوشت درست کنی . هم کار اونا راه میوفته میرم درمانشونو میکنن ...

موجودی کارتم ۱۲۰۰ هست.

بچه ام الان ۶ روزه بعد از واکسن کلاس اول تب کرده و الانم گگلو و سینوزیتش عفونت نمیدونم چرا کرده.ممیتونم دکتر ببرم .

بد آوردیم. این ماه اول ما کل حقوق شوهرم رفت. الان تا ماه آینده هیچ چیزی نداریم.

شامی کباب که گوشت میخواد.استانبولی هم برنج.

یه نفرشایدم دو نفرخب شاید دو یا سه روز بمونن...ما خودمون با یه چیزایی سر میکنیم .اما نمیدونم چه کنم. ...

شرایط سختی دارید 

حق دارین ناراحت بشین

اما اگر واقعا توانایی پذیرایی عالی ندارید بگذارید متوجه بشن آبروی شما نمیره 

شرایط اقتصادی خیلی ها بده

اونها هم کار درستی نمیکنن اگر شما خونه شون نرفتید و میان خونتون