2777
2789

بچه لطفا بیاید آیدی آنلاین شاپهایی که ازتون دزدی کردند رو بدید تا همگی با هم پیجهاشون رو ریپورت کنیم،من خودم بارها زخم خوردم و جالبه همه این پیج ها بزرگ بودند و سایت داشتند!شکایت و بقیه راه ها هم فایده نداشته،بیاید حداقل خودمون حقمون رو بگیریم و باعث بشیم از پول و اعتماد دیگران هم اینطوری کلاه.برداری و سو استفاده نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم بارها از سایت سفارش دادن بدون هیچ مشکلی،ولی این یکی نمیدونم چرا دزد از آب دراومد

سلام عزیزم.. پارسال دی ماه از سایت مستر مانتو،یه کاپشن سفارش دادم حدود 2تومن..بعد هرچی منتظر موندم دیدم سفارشم نمیرسه... بعد دو ماه پیام دادن( اصلا تلفن ندارن.. از طریق واتساپ و سایت فقط پاسخ میدن) بهشون، برگشتن میگن موجودیمون تموم شده اشتباه از انبار بود.. اگه خواستید چیز دیگه سفارش بدید یا شماره حساب بفرستید مبلغ رو واریز کنیم. هزار بار بهشون تو واتساپ و سایت پیام دادم شماره حساب گذاشتم، اصلا انگار نه انگار.. نه مبلغ رو برمیگردونن نه جواب پیام رو میدن.. خیلی ناراحت هستم.. لطفا این سایت رو یادتون باشه.. تجربه مشابه من براتون اتفاق نیوفته.. ممنونم از استارتر عزیز بابت تاپیک خوبشون ❤️❤️