2777
2789
عنوان

خمیر پیتزام خشک شده چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 27 پست
اب؟ نترکه؟ من میگم نمی‌دونم در مورد فرالان تنها چیزی که نو ذهنمه کاسه شیشه آیهنمیشکنه؟

من فر تو کار دارم اونو با یه کاسه فلزی کوچیک میذارم.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنیر کم چرب برا پیتزا خوبه یا پرچرب

بستگی به رژیم غذاییتون داره پرچرب خوشمزه تر میشه ولی من خودم نمیتونم بخورم دلم میپیچه خوده پیتزا یکم چرب و چیلی هست پنیرش زیاد چرب باشه دل ادمو میزنه.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خمیر نون سنگگ بگیر هم ارزون تره هم نرمه

آخه وقتشو نداشتم

بعد من همیشه پیتزا هامو بیرون میگیرم

امروز رفتم سفارش بدم دیدم برای یک هفته که فقط دو میلیپنش فست فود بوده دیگه واقعاا زیادیه 

گفتم میرم وسیله بگیرم درست کنم

شد پونصد تومن چهار تا تیکه وسیله

برشته شده پر سس بخور 😂

کاش کار برشته بود خواهر

رسما بیسکوییت ترد شده 

مواد ازش جدا میشه خرد کردم صدای بریدن چوب میداد

تازه پنیرم کش نمیاد

این موادشو لای نون بربری میذاشتم شرف داشت تا هفتاد تومن پول نون بدم🤣🤣

خمیر چطوری درست میکنی شما

من برا هر دونه پیتزا متوسط یه پیمونه ارد برمیدارم

مایع خمیرو تو اب ورم حل کن بزار چند دقیقه بمونه

ب اردت نمک یه قاشق شکر یه دونه تخمرغ اضافه کن بعد ابی ک توش مایع خمیرو حل کردیو کم کم اضافه کن و خوب ورز بده . خمیرت ن زیاد سفت باشه ن زیاد شل . اهر دست یه ذره روغن بمال بدستت و کل خمیرو سطحشو روغن مالی کن . بزار یه ساعت تو دمای اتاق استراحت کنه

کف ظرف فرتو هم اول کرع بمال یکم بعد خمیرو پهن کن توش

...