2777
2789
کیمیا یا مریم رو ؟

مریم میرزا خانی رو میشناسم ،اون یکی رو 

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره معمولا آدمای اطرافمون دوست دارن از طریق ظاهر مورد تایید قرار بگیرن تا هوش چون دنیاشون محدود و کو ...

دقیقا همینه

به خودم که دقت میکنم شده به شخصیت ادما هم غبطه بخورم اما به ظاهر نه

نهااایتش میگم فلانی چقدر خوشگله

حتی از نظر شخصیتی هم سعی کردم خودمو رشد بدم تا دیگه غبطه نخورم و موفق هم شدم.

به نظرم ادم تمرکزش رو چیزای باارزشتر که با تلاش بدست میان باشه بهتره

اما خب هرکسی اراده تلاش کردنو نداره میدونی؟

خیلی از ادما فقط دوست دارن مقایسه کنن، غبطه بخورن، خودشون رو پایین بیارن، ارزو کنن و در عمل هیچکاری نکنن...

Intj- 

بستگی داره جامعه آماریتون کیا باشند، خیلی‌ها اصلا تمیدونند کیمیا حسینی کی هست چه برسه به اینکه بهش ...

دقیقا منم نمیدونم کیه💀😂

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

دقیقا همینهبه خودم که دقت میکنم شده به شخصیت ادما هم غبطه بخورم اما به ظاهر نهنهااایتش میگم فلانی چق ...

آره آخه قیافه هم چیزی نیست که تاابد باهات بمونه مثلا تا چند وقته دیگه کلی بهتر از کیمیا جاش رو میگیرن ولی مگر شبیه مریم هم وجود داره ؟ 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen