2777
2789

کسی که یکی از سخت ترین مسئله های  ریاضی رو حل کرده رو با ی دختر که هیچ دستاوردی و سودی نداشته مقایسه میکنی؟

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که یکی از سخت ترین مسئله های ریاضی رو حل کرده رو با ی دختر که هیچ دستاوردی و سودی نداشته مقایسه ...

درسته مقایسه درستی نیست ولی برام جالبه چرا خیلیا حاضرن زیبایی اونو داشته باشن ولی هوش مریم رو ن انگاری این از اون ارزشمندتره

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

درسته مقایسه درستی نیست ولی برام جالبه چرا خیلیا حاضرن زیبایی اونو داشته باشن ولی هوش مریم رو ن انگا ...

کشور عقبمونده و جهان سومی مثل ایران قطعا همینه

کیمیا حسینی کار زیبایی انجام نداده اگه داده خیلی ریز

به زیبایی این دخترم جایی ندیدم حقیقتش یکی خوشگل تر از اون مثال بزن

سوم کیمیا به واسطه همین زیبایی کل جهان رو داره سفر می کنه بهترین خونه و ماشین و امکانات رو داره 

الانم زیبایی حرف اول رو میزنه شما یه سرچ بکنی حتی پولدارترین و باهوش ترین مردا با زنای زیبا ازدواج می کنن

مثل دو تا مالک اسنپ چت یا ایلان ماسک که با مدلا قرار میذاره 

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

کیمیا حسینی کار زیبایی انجام نداده اگه داده خیلی ریزبه زیبایی این دخترم جایی ندیدم حقیقتش یکی خوشگل ...

چطور یک دانشمند رو با کیمیا مقایسه میکنید الان میخای بگی کیمیا بهتره؟

کیمیا حسینی کار زیبایی انجام نداده اگه داده خیلی ریزبه زیبایی این دخترم جایی ندیدم حقیقتش یکی خوشگل ...

من این عکسو توی نت زیاد دیدم 

منکر زیباییش نمیشم اما همیشه فکر میکنم شبیه اش تو کشورهایی مثل روسیه یا اروپا زیاد باشه 

اما اینطور که شما میگید هست پس ظاهرا زیبایی از هوش برای شما باارزش تره

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

چطور یک دانشمند رو با کیمیا مقایسه میکنید الان میخای بگی کیمیا بهتره؟

بستگی داره 

من دوست داشتم کل جهان رو ببینم امکانات خوبی داشته باشم از زندگی لذت ببرم کاری که کیمیا حسینی الان داره انجام میده فقط چون زیباست

البته نمیشه بگی کی از کی بهتر یا بدتره

من این عکسو توی نت زیاد دیدم منکر زیباییش نمیشم اما همیشه فکر میکنم شبیه اش تو کشورهایی مثل روسیه یا ...

عزیزم این عکس از فاصله خیلی نزدیک با دوربین گرفته شده

دوم اروپا رو ول کن ایران رو مثال بزن ما داریم اینجا زندگی می کنیم

سوم ب نظر من کیمیا خیلی باهوشه یه چیزایی هست که طولانی بگم هوش ابعاد متفاوتی داره کیمیا هوش عاطفی و اجتماعی بالایی داره

بستگی داره من دوست داشتم کل جهان رو ببینم امکانات خوبی داشته باشم از زندگی لذت ببرم کاری که کیمیا حس ...

ملاکت فقط زیباییه و اینکه بری خوش گذرونی و چهار نفر نگات کنن بگن خوشگلی؟😂من این دختره رو نمیشناسم ولی قطعا یه دانشمند که وجودش رو واسه خدمت به علم و دانش گذاشته انسان والاتری هست تا یه بلاگر یا چه میدونم مدل آرایش با صدتا تزریق

خوشحالمممم شکرت خدا😁🤗😍

ملاکت فقط زیباییه و اینکه بری خوش گذرونی و چهار نفر نگات کنن بگن خوشگلی؟😂من این دختره رو نمیشناسم و ...

به نظر من ارزش درک و شعور و احترام به نظرات دیگران فراتر از هوش و زیبایی این یک

دوم نه قرار زیبایی کیمیا حسینی به من و تو برسه نه هوش میرزاخانی

سوم میرزا خانی ام اگه باهوش بوده بابتش پول و مزایایی دریافت کرده صلواتی که تدریس نکرده چهارم من نگفتم چهار نفر بهم بگن خوشگل الان شما میخوای مث میرزاخانی اسم در کنی قیافه بگیری؟

میرزاخانی فوت شد و مغزش زیر خاک حسینی ام زیبایی اش میره

بله عزیزم من سفرای اروپایی امکانات رفاه رو خیلی دوست دارم خداروشکر آدم کم هوشی نیستم به اندازه کافی باهوشم

واقعا دلیل این جر و بحث رو متوجه نمیشم

به نظر من ارزش درک و شعور و احترام به نظرات دیگران فراتر از هوش و زیبایی این یکدوم نه قرار زیبایی کی ...

طومار نوشتی حقیقت حوصله م نکشید نمیدونم تا چندم شمردی ولی یقینا مریم میرزاخانی رو دست نداره و دنیا مدیون علم و دانش ایشون هست البته افرادی هم هستن که سواد درست حسابی ندارن یا از علم فرارین و قطعا درکی ندارن.طومار ننوشتم واگه طومارت جواب داده نشد پوزش  شب خوش زیبا جوی عزیز😂

خوشحالمممم شکرت خدا😁🤗😍

طومار نوشتی حقیقت حوصله م نکشید نمیدونم تا چندم شمردی ولی یقینا مریم میرزاخانی رو دست نداره و دنیا م ...

بی شخصیت بی تربیت بی شعور

خدا دیدتت که یه ذره هوش بهت نداده انقد حسرت میخوری

چطور به خودت اجازه میدی به دیگران توهین کنی

طومار نوشتی حقیقت حوصله م نکشید نمیدونم تا چندم شمردی ولی یقینا مریم میرزاخانی رو دست نداره و دنیا م ...

@niniyar‍  ایشون به من توهین می کنن

به خاطر اینه که آدما در‌نگاه اول جذب ظاهر میشن🙃🙃🙃متاسفانه 

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820