2777
2789
عنوان

مادرشوهرم یک عروس لال میخواست

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 121 پست
از اینکه باهاتون حرف زدم خوشحالم،و از اینکه تا اخر صبور بودین و موندین،کمال تشکرو دارم عزیزم

خواهش میکنم عزیرم منم خوشحال شدم از هم صحبتی باهاتون.واقعا اینجا آدم یکم سبک میشه

👩‍❤️‍👩💖💖💖💖

چادری ها محدود نیستند.بلکه محدوده ای دارند که کسی را به آن ورودی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم تقصير خودته منم بالاي مادر شوهرم زندگي ميكنم ولي هفته اي ي بار يا شايد بيشتر برم خونشون موق ...

من چون زیاد نمیرم خونشون هروقت ببینتم کلی متلک که تو نمیای خونه ما

چادری ها محدود نیستند.بلکه محدوده ای دارند که کسی را به آن ورودی نیست

منم مثل شما بودم ازهمه عروسا بیشترپایبند رسم ورسوم واحترام بودم هم خودم هم خانواده ام ازهمه بیشترهم من اذیت شدم وعیچ کاری برام نکردن جز کم محلی وکم گذاشتن . جاری ها درست برعکس منن بازم قدرمنو نفهمیدن فکرمیکنن اونا ازبهشت نازل شدن ولی دیگه من کلا بیخیالشون شدم خیلی کم رابطه دارم اون وقتایی که مجبورم ببینم بخودم میگم فکر کن چندساعت تو زندونی کل مسیر سوره والعصر میخونم وصلوات میفرستم که خدابهم صبر بده تحمل کنم اومدم خونه بخودم میگم دیگه زندان تموم شد خوشحال باش وفراموش کن

منم مثل شما بودم ازهمه عروسا بیشترپایبند رسم ورسوم واحترام بودم هم خودم هم خانواده ام ازهمه بیشترهم ...

چقدر خوبه ک میتونین فراموش کنین،کاش منم مث شما بودم

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
چون اونا قبلش باردار شدن..دیگه دستمال میخاسته چیکار

اره واقعا بدشانسشون من بودم،تازه انقدر ب شوهرم میگفتن زیاد نرو خونشون فلان کن خودتو سنگین بگیر،ولی بقیه چترشون خونه زنشون پهن بود ولی دریغ از یک کلمه

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

[QUOTE=55334000]والا دقیقا عین شما. ازهمه بیشتر  بهش احترام کردم بدتر ازهمه بهم توهین میکرد و دخالت و تهمت و... ...[/Q طفلی شوهرتون ،چقدر مادرشوهرتون بی رحمه،حداقل ب خاطر پسرش کوتاه بیاد

خواهش میکنم عزیرم منم خوشحال شدم از هم صحبتی باهاتون.واقعا اینجا آدم یکم سبک میشه 👩‍❤️‍👩💖💖💖💖

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

[QUOTE=55334000]والا دقیقا عین شما. ازهمه بیشتر  بهش احترام کردم بدتر ازهمه بهم توهین میکرد و د ...

فقط خودشو دوس داره این موجود. همه براش حکم دشمنن😶

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
هر کاری باهام کرد مادرشوهرای دخترش عینشو سرشون پیاده کردن

چه جورین مادرشوهرای دخترش

مال من خواهرشوهر دستور میدا. هی به عروسا یه خواهرشوهر گیرش افتاده پوستش کنده تو مهمونی صداش میکنه میگه برو ولسم دستمال کاغذی بیار!

همیشه ا‌ون بیشعوری باشید که همه مواظبن یه وقت براش سوء تفاهم نشه نه ا‌ون مهربونی که هر کسی میتونه د ...

آخ آخ آخ شما منو جاریمو از کجا می شناسی؟

بهترین توصیف بود این جمله رو از خودت ساختی؟

من همون مهربونم و اون...

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

عزیزم زندگی منم همین طور بود اما الان قطع رابطه کردم... به نظرم کمبود محبتی که در خانواده ی خودم دیدم باعث شد این همممممه باج بدم بهشون.. خودشونم اینو به روم می یارن

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....