2777
2789
عنوان

یه لاک چی بود مگه🥲🙃

151 بازدید | 14 پست

آخه مگه لاک چیه که اسلام میگه نمیشه باهاش نماز خوند؟🥲 واقعا آدم قلبش میشکنه،من فوق العاده به ناخونام وابستم ،همیشه قشنگ ترین طرح ها رو میزنم ،لاکای خوشگل میخرم و کلی بهشون میرسم ولی اینقد اینقد بخوام زود به زود پاکشون کنم اذیتم می‌کنه:)))))

بیا توت فرنگی بردار🥹🍓

خب مگه مجبوری نماز بخونی؟ بلخره هرچیزی یه قانونایی داره دیگه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم حرفی بزنم به گزارش زنا بربخوره

پس توت فرنگیمو برمیدارم و میرم (امضات)

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خوب دیگہ، اشڪال شرعے داره اینجوره، بعضےها قبول ندارن یا دارن مهم نیست واسشون، امروزه  خیلے مےبینیم ڪاشت ناخن و مژه و... فڪرڪن مشڪلے نداشت دیگہ چہ میشد😁😳

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
که پاک می کنی نماز می خونی دوباره می زنی

مرسی ولی تقریبا همت بی ارزشیه😂🤝 ۱ ساعت وقت میزاری دیزاین می‌کنی ۳ ساعت بعد با پاکش کنی😂😐🚬

بیا توت فرنگی بردار🥹🍓

مرسی ولی تقریبا همت بی ارزشیه😂🤝 ۱ ساعت وقت میزاری دیزاین می‌کنی ۳ ساعت بعد با پاکش کنی😂😐🚬

بازم خوبه ❤️😘

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

عزیزم منم مثل تو نماز میخونم و خیلی لاک دوست دارم🥺عاشق ناخن مصنوعی و لاک های خوشرنگ و...

اما به بار خیلی سر این موضوع داشتم فکر میکردم که واقعا چرا خدای من؟؟؟ولی وقتی که علمای دینی میگن اشتباهه منم میگم بخاطر خدایی که دوسش دارم موقع نماز لاکمو پاک میکنم🙃چون قطعا دوست ندارم به خاطر یه لاک الکی بشه 

فقط هر ماه یه هفته که پریودم لاکم ثابته😂

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

اجبار نیست ولی خب اونم جزوی از علاقست (ارتباط با خدا)🥲

احسنت بہ شما..دختر خوب💚💙💛 ببین فقط نذار هیچے جداڪننده رابطہ ت باخدابشہ، اینڪہ میگن حالا بالاڪ وڪاشت بخون مهم دلہ، تلقین شیطانہ، آب درهاون ڪوبیدن هست ڪاربیهوده

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم