2777
2789

من روی لابیا نزدیک سوراخ مجاری ادراری یه جوش زیر پوستی زدم عادی درد نداره دست میزنم درد میگیره طبیعیه؟خطر داره؟😭😭نمیتونم برم دکتر چیکار کنم

کسی اینجور شده؟

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید حساسیت پوستیه

بهداشت رعایت کنین دست هم نزنین 

شاید به گرمی جات حساسیت دارین 

به هر حال دست نزن 

گریه هم نداره 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

شاید حساسیت پوستیهبهداشت رعایت کنین دست هم نزنین شاید به گرمی جات حساسیت دارین به هر حال دست نزن گری ...

تب بدنم ک خیلی گرمه همیشه حساسیت میزنم همیشه بدنم کهیره این مدت پریود بودم میترسم نکنه چیز خطرناکی باشه

تب بدنم ک خیلی گرمه همیشه حساسیت میزنم همیشه بدنم کهیره این مدت پریود بودم میترسم نکنه چیز خطرناکی ب ...

طبع ✅

همون به پد بهداشتی حساسیت داری

برندشو عوض کنین 

لباس زیر نخی بپوش گل 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

خودش خوب میشه معمولا سعی کن زمانایی که میتونی لباس زیر نپوشی تو خونه حتما هم خودتو خشک نگه دار

خطر ناک نباشه اخه قبل پریودیم یکم درد حس کررم ولی توجهی نکردم چیه بعد پریودیم ک الان نگاه کردم دیدم جوش زیر پوستی یکم برامدس ولی