2777
2789
عنوان

چرا آخه یه لاک چیه مگه🫠🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 81 پست
نمیدونم درسته یا غلط من اطرافیانم خیلیا هستن لاک دارن نماز میخونن خیلیا هستن ناخن کاشت دارن و نماز م ...

خوب وقتی قبول نباشه چه فایده داره؟ 

مثل اینه که یکی بگه من روزه می گیرم ولی فقط برنج جز غذا قبول ندارم و می خورم کاری هم به حرف بقیه ندارم .

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

خوب وقتی قبول نباشه چه فایده داره؟ مثل اینه که یکی بگه من روزه می گیرم ولی فقط برنج جز غذا قبول ندار ...

والا بخدا منم نمیدونم حتی گفتم قبول نیست ولی خب متوجه نمیشن دیگه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با کاشت نماز میخونم مهم دله

نه اینجوری نگو.   بالاخره شما داری ارزش گذاری می کنی.  با خودت می گی ارزش این لاک برای من بالاتر از ارزش حکم خداست. خدا رو همون طور که خودش خواسته باید عبادت کنی بدون اینکه خواسته و نفس خودت درش دخالت بدی! 

این روایت بخون از امام صادق علیه السلام بخون 

ابلیس به خدا عرضه داشت که اگر اجازه دهی بر آدم (علیه السلام) سجده نکنم، آن‌چنان به عبادت تو خواهم پرداخت که هیچ فرشته مقرب و پیامبر مرسلى چنین عبادتی نکرده باشد! خدا در پاسخ فرمود: مرا نیازى به عبادت تو نیست. من از تو می‌خواهم چنان مرا عبادت کنى که خواسته من است، نه عبادتی که دلخواه تو است!

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

وای خدای من تف تو غیرتشمنم اکسم همیشه میاد و میگه پشیمونه و همون لحظه بوده وسوسه شد گولم زده و از ای ...

خودتو نجات بده ، این پسره عادت کرده به این کار، حیف عمر و جوونیت بریزی به پاش، 

خودتو نجات بده ، این پسره عادت کرده به این کار، حیف عمر و جوونیت بریزی به پاش،

اره خیلی حرومه 

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

عزیز من درسته نیت باید خالص باشه اما نوع رفتار مونم باید اون چیزی باشه که خدا میخواد درسته؟ مثلا داع ...

چه ربطی داره کی گفته خدا چی میخواد سخت نگیر در کل همه اینا قراره ما رو به همون ادم خوب بودنه برسونه غیر این باشه نمازت به چه کار خدا میاد